- 22 Ocak 2010
- 52.280
- 33.647
- 3.073
Ndiaye gidince Fernando ve Tolga orta sahası ile kısır bir oyun oynama ihtimalimiz yüksek.
ne alaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye gidince Fernando ve Tolga orta sahası ile kısır bir oyun oynama ihtimalimiz yüksek.
Okudugunu idrak edemiyorsun galiba.
Pas konusunda Tolga daha iyi diye yazdim ben yukarida.
İlk pozisyonda Belhanda'ya oynamalıydı. Garry'ye atması zor, Mariano'nun etrafı da dolu.
İlk pozisyonda Belhanda'ya oynamalıydı. Garry'ye atması zor, Mariano'nun etrafı da dolu.
İkinci pozisyonun izahı yok. Maç esnasında ben de çıldırdım.
Üçüncü pozisyonda geri dönmesi çok da berbat bi tercih değil. Yanlış tabi ama asıl yanlış olan Muslera'nın soluna atması. İki yanlış var orda. Bir: kaleciye geri pas atarken hiçbir zaman kaleye doğru atamazsın. Ki Muslera kenarda duruyor. İki: Kalecinin güçsüz ayağına atamazsın.
İyi topçu ama biraz beyin yüklenmesi lazım.
İşte bu da sonradan olacak bir iş değil. Tıpkı yetenek gibi. Zaten iksinin de olduğu adamlar büyük liglerde oynuyorlar.İlk pozisyonda Belhanda'ya oynamalıydı. Garry'ye atması zor, Mariano'nun etrafı da dolu.
İkinci pozisyonun izahı yok. Maç esnasında ben de çıldırdım.
Üçüncü pozisyonda geri dönmesi çok da berbat bi tercih değil. Yanlış tabi ama asıl yanlış olan Muslera'nın soluna atması. İki yanlış var orda. Bir: kaleciye geri pas atarken hiçbir zaman kaleye doğru atamazsın. Ki Muslera kenarda duruyor. İki: Kalecinin güçsüz ayağına atamazsın.
İyi topçu ama biraz beyin yüklenmesi lazım.