#6 Tolga Ciğerci

La gayet oynuyor işte abartmayı çok seviyorsunuz sanki takımda Tolga'nın seviyesinden yüksek kaç tane oyuncu var gönül ister hepsi çok daha iyi ve kaliteli isimler olsun ama değiller bu yani seviyemiz işte aldığı para adamın suçu değil çünkü vermişler neden almasın.

Ndiaye %90 gitti diyelim sonra bu saatten sonra orta saha alabileceğimizi düşünmüyorum sol bek alabileceğimizden bile emin değilim

Yeni orta sahamız Selçuk - Tolga olacak şampiyonluk yolunda :(

İnşallah Tolga 2. yarıda ilk başladığı gibi gol atmaya devam eder de onu da sözleşme fesih bedeli olan 8 mil. € 'ya bir takıma satabiliriz ...

fernando-tolga iyidir ve tolga gercekten özgüveni cabuk kırılan biri.şu an daha hazır da değil bence.ama 6 numara değil de 8 numara işini görürse,yani daha çok ileriye oynarsa,geride kalmayıp ...onun ve Galatasaray'ın hayrına olur.fernando defans işini görür.

tolga iyi futbolcu bence.

Fernando seviyesinde değil tabi ama tarzı Fernando'ya daha yakın. Merkezden topla katedemiyor. Fernando - Tolga yapacaksak oyunumuzu değiştirmemiz lazım. O durumda bile yedeklerine güvenilmez. Bir transfer şart orta sahaya.

Bence günden güne daha iyi olacak..

Gayet de güzel mücadele ediyor oynuyor..

6 numara oynarsa sıkıntı,yani geriye dönük bi oyunda.8 numara oynayabilir ama...

dünkü maçta ndiaye oynasa togla kadar oynamazdı defansıf olarak çok katkı yaptı hatta bi kaçtane gidip omuz attıp aldıgı toplar var , ofansda da killer pas attı 2 tane rodriguese . fernando -tolga tandemı iyi bir tandem olur

Gecen sezonda,tudor döneminde de böyleydi kötü futbolcu degil ama bütün sezonu tolga ile planlamak dogru olmaz cünkü devamlilik yok

Hoca pek tutmaz diyordum oyun stilinden dolayi ama dün iyi oynadi

İlk pozisyonda Belhanda'ya oynamalıydı. Garry'ye atması zor, Mariano'nun etrafı da dolu.
İkinci pozisyonun izahı yok. Maç esnasında ben de çıldırdım.
Üçüncü pozisyonda geri dönmesi çok da berbat bi tercih değil. Yanlış tabi ama asıl yanlış olan Muslera'nın soluna atması. İki yanlış var orda. Bir: kaleciye geri pas atarken hiçbir zaman kaleye doğru atamazsın. Ki Muslera kenarda duruyor. İki: Kalecinin güçsüz ayağına atamazsın.

İyi topçu ama biraz beyin yüklenmesi lazım.

İlk pozisyonda Belhanda'ya oynamalıydı. Garry'ye atması zor, Mariano'nun etrafı da dolu.
Üçüncü pozisyonda geri dönmesi çok da berbat bi tercih değil. Yanlış tabi ama asıl yanlış olan Muslera'nın soluna atması. İki yanlış var orda. Bir: kaleciye geri pas atarken hiçbir zaman kaleye doğru atamazsın. Ki Muslera kenarda duruyor. İki: Kalecinin güçsüz ayağına atamazsın.

videoyu yapan arkadaş pro fifacı sanırım oralara pas atmayı kolay sanıyor gerçek sahada

ilk pozisyonda tek belhanda müsait onun da top kaybı ihtimali yüksek olduğundan iyi ki geri dönmüş

2. pozisyon dışında yaptığı normal.

İşte bu da sonradan olacak bir iş değil. Tıpkı yetenek gibi. Zaten iksinin de olduğu adamlar büyük liglerde oynuyorlar.
Bizdekiler ya yetenekli ama beyinsiz olur (Tolga, Ndiaye gibi), ya çok yetenekli ama iş ahlakı olmaz (Belhanda gibi), ya hem yetenekli, hem iş ahlakı yüksek, hem de ortalama bi futbol zekasına sahip olur ama yaşı büyük olur (Gomis)... Nadiren komple oyuncu alıyoruz.

İşte bize lazım olan profili açıklıyorum:
Fernando.

Kusura bakmayın ama bu videoyu yapan arkadaşın futboldan çok iyi anladığını zannetmiyorum. Yok şu taraf daha müsaitmiş, oraya oynaması lazımmış. Geçiniz bunları. Öyle abartılacak pozisyonlar değil bunlar. 1. pozisyonda dakika 87 ve skor üstünlüğü de bizde. Topun bizde kalması, oyunu rölantide tutmak ve kontra yememek için geriye oynaması gayet normal. Diğer iki pozisyonda da Tolga soğukkanlı olmadığı için doğru tercihler yapamamış.

Niye hiçbir İngiliz takımı 6 gol atmış çılgın atan ciğerlere sahip bu topçuya 18 vermiyor ?

Piyasa degerı 4.5 milyon
Ndiaye piyasa degeri 7 milyon
İkisini kıyaslamaya gerek bile yok.

Geri
Üst Alt