#6 Tolga Ciğerci

versene lan soldaki garry e

Moderatör tarafında düzenlendi:
fırat güllü bütün ortasahayı geçip feneri perişan etti altyapıda,4 de gol attı.böyle kazmalarla değil yetenekli öz evlatlarımızla kazanırız bu tarz maçları.

ulan tolga........ ulan tolga.............. ULAN tolga

DYg4sExW0AA0PMm

...

şu başlığı kilitleyin vallahi elim ayağım titriyor hala küfür edicem

arkadan küfretmeyen var mı ? o golü atsa fener tamamen tinerciler %90 yarıştan kopmuştu bugün. ah ulan ahhhhhh

tolga survivorda engelleri iyi aşan ancak atışlarda hedefi tutturamayan yarışmacı gibi

pozisyona sinirim geçtikten sonra söylemeliyim ki Tolga'ya bu kadar ağır konuşmak abartı artık. Evet son dakika olması, Kadıköy'de 20 senelik seri,maçın kritik zamanda olması vs. hepsi kabul de 2 gündür kaçan gol yüzünden bu kadar linç de yeter artık.

KPaşa maçının son dakikası Gomis'te bu pozisyondan daha netini atamadı. Tolga üstelik golcü değil. Artık destek olmamız lazım.

Duyar kasmaya gerek yok.

Profesyonel futbolcuysan ve yilda hak etmedigin sekilde 2 Milyon € aliyorsan o pozisyonda öyle kiz gibi topa vurma lüksün yok.

Duyar kasmaya gerek yok.

Profesyonel futbolcuysan ve yilda hak etmedigin sekilde 2 Milyon € aliyorsan o pozisyonda öyle kiz gibi topa vurma lüksün yok.

Gomis'in Paşa maçında kaçırdığını hatırlasana. Bunu Tolga değilde Rodrigues,Gomis kaçırsa bu kadar linç yemezdi. Ronaldo,Messi bile bazen saçma sapan goller kaçırabilir. Derdim Tolga'yı savunmak değil de bu kadar linç yemesini yanlış buluyorum.

Çoğu orta saha oraya kadar bile gelmez, o dakikada.

Duyar kasmaya gerek yok.

Üye olduğumdan beri yazdıklarına genel olarak katılırım lakin şu an Tolga hak etmediği şekilde aldığı 2 milyon euroyu silah zoruyla, zorbalık veya hırsızlık yaparak almıyor. Ortada iki tarafın da mutabakata vardığı bir sözleşme var. Galatasaray'ın işine gelmiyorduysa o sözleşmeye baştan onay vermeyecekti. Kimse kendine önerilen parayı fazla bulup yok ben bu kadarını hak etmiyorum, bana şu kadar verin yeter demez. Futbol piyasasının bu kadar uçuk olmasının temel sebebi de futbolcular değil, kulüpler arasındaki rekabet. Tabi her şeye rağmen onlar da makine değil, bir insan oldukları için gol pozisyonlarını her zaman değerlendirememeleri normal. Bunu da pozisyon sırasında çıldırmış, Tolga'ya o anlık sinirle sövüp saymış biri olarak söylüyorum, yoksa Tolga'nın oyununu performansını çok beğendiğimden değil yani.

Geri
Üst Alt