61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslan kardesim postasi dolmus gönderilmiyor sarki

3 gündür tatıldeyım.Köyde yüzde 10 şarj ıle yakaladım.:D Yarın donuyrum. Bunu da kacırmadıysam kaçırmam daha.Sarkımı ısın olarak Aslan Türkoğlu kardesıme ilettim.

Salla bir şeyler 10-12 veririm :D
Yayaya gördük 2 gün önce "yalan" ettin bizi bırak 10'u 12'yi 1 puan bile vermedin:DGerçi o şarkı için ben de kendime 12 vermezdim ama helalinden bir 6 verirdim:DTabii gördün katılımcıları bu listeden bana puan çıkmaz diye bize yatırım yapıyorsun çok akıllıca:D

Yayaya gördük 2 gün önce "yalan" ettin bizi bırak 10'u 12'yi 1 puan bile vermedin:DGerçi o şarkı için ben de kendime 12 vermezdim ama helalinden bir 6 verirdim:DTabii gördün katılımcıları bu listeden bana puan çıkmaz diye bize yatırım yapıyorsun çok akıllıca:D

Sen bu stratejiciye mi güvendin. Dost kazigi Can Uz sayesinde ortaya çikmiştir.:DD

Son 1 kaldı, gel katıl işte tam senlik, güldürürken düşündüren bir şarkı olacak playlistte.
Erman ağabeyin yerimde gözü varmış resmen bu postla gerekli şevki yakaladıydım tam olarak biraz aşağı inince gördüm şevki:D Neyse artık güldürürken düşündüren şarkının dışarıdan takipçisi olacağım.

hala gönderemedim sarkimi aslan kardes nerdesin?

Katılımcı profili yüzünden tarzımdan saptım kardeşim ne yapayım. :D

Elektro gitar görse videoyu dinlemeden atlayanlar var. Balladlara bile tahammül kalmamış... Ametal lobisi yarışmayı domine ediyor. :crushed:

Kısacası üşüyoruz. :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt