- 6 Eylül 2014
- 91.483
- 63.063
- 4.488
Vallaha yolladım ben şarkıyı artık katılamadıysak sorun değil.
katilmişsin baboli. Puan vermeden bir yere gitme. Daha zaman var tabi. aslan'a göndercen müzügü. Puanlari Burak Pakdemir 'e gönderecen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha yolladım ben şarkıyı artık katılamadıysak sorun değil.
vay be gene mi kacirdik, yoksa kaldimi yer?
Oynayasım yok ya hem şarkı da gelmiyor aklıma
Oynayasım yok ya hem şarkı da gelmiyor aklımaİzleyici modunda takipte kalacağım o da keyifli oluyor.
Oynayasım yok ya hem şarkı da gelmiyor aklımaİzleyici modunda takipte kalacağım o da keyifli oluyor.
Yayaya gördük 2 gün önce "yalan" ettin bizi bırak 10'u 12'yi 1 puan bile vermedinSalla bir şeyler 10-12 veririm![]()
Tüh son 1 kalmıştı, keşke biraz geç girseydin foruma.Yer kaldıysa yazınız lütfen![]()
Yayaya gördük 2 gün önce "yalan" ettin bizi bırak 10'u 12'yi 1 puan bile vermedinGerçi o şarkı için ben de kendime 12 vermezdim ama helalinden bir 6 verirdim
Tabii gördün katılımcıları bu listeden bana puan çıkmaz diye bize yatırım yapıyorsun çok akıllıca
![]()
Şansına küs kardeşimTüh son 1 kalmıştı, keşke biraz geç girseydin foruma.
Erman ağabeyin yerimde gözü varmış resmen bu postla gerekli şevki yakaladıydım tam olarak biraz aşağı inince gördüm şevkiSon 1 kaldı, gel katıl işte tam senlik, güldürürken düşündüren bir şarkı olacak playlistte.
Yayaya gördük 2 gün önce "yalan" ettin bizi bırak 10'u 12'yi 1 puan bile vermedinGerçi o şarkı için ben de kendime 12 vermezdim ama helalinden bir 6 verirdim
Tabii gördün katılımcıları bu listeden bana puan çıkmaz diye bize yatırım yapıyorsun çok akıllıca
![]()

Şansına küs kardeşimŞimdi katılabildim mi kesin mi? Ona göre şarkı göndereyim
![]()