- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Burak Pakdemir puanlamalar mecburiyetten süre sonuna kalacak gibi benim haberin olsun.
GT-I9300 Tapatalk
GT-I9300 Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hattori Hanzo kılıcı mı oluyor o?Yavaş koy gardaş, öyle süs kılıçlarıyla oynamaya benzemez bu iş... Yatağan'ı kınından çıkarttırma
Şaka bir yana derece yapamazsam hepinizle ayrı ayrı görüşeceğiz, kusura bakma abi @B. Arda Aycan seninle de görüşeceğiz sen biliyorsun ne yaptığını yazmama gerek yok.

Yavaş koy gardaş, öyle süs kılıçlarıyla oynamaya benzemez bu iş... Yatağan'ı kınından çıkarttırma
Şaka bir yana derece yapamazsam hepinizle ayrı ayrı görüşeceğiz, kusura bakma abi @B. Arda Aycan seninle de görüşeceğiz sen biliyorsun ne yaptığını yazmama gerek yok.
Hattori Hanzo kılıcı mı oluyor o?
![]()
12 puanımı alacan olay yapma![]()
Ağabey böyle kılıçlı efsaneli film var mıdır iki gereksiz bilgi edineyim, attığın videonun yorumlarına baktım da adamlar baya dert edinmiş bu mevzuyu işkillendim
Ağabey böyle kılıçlı efsaneli film var mıdır iki gereksiz bilgi edineyim, attığın videonun yorumlarına baktım da adamlar baya dert edinmiş bu mevzuyu işkillendim![]()
Olsun ağabey yaz yaz bunlar faydalı bilgiler, bak sen ne güzel gerekçeleriyle neden hayvan gibi şiy yaptıklarını izah etmişin hem havada kalmıyor hem okuyan fikir sahibi oluyorYorum yapanların çoğu gerizekalı, saçma sapan tartışıyorlar... Savaşın biçimine göre, saldıran mı yoksa savunan olmana göre, taktiğine göre değişir kılıçların avantajları, mesela videoda ki kılıç belkide en iyi kesme kılıcı ama kafa kafaya ağır zırhlı standart bir avrupa şövalyesine karşı tamamen etkisiz kalır, çünkü ağır zırhı ne delebilir nede kesebilir, sadece zırhın birleşim noktalarına (deri bağ) nüfuz edebilir ama o da imkansıza yakın bir şey sonuçta karşındaki adamda mantar değil, şövalye.
Genelde bu kılıcı taşıyanlar aynı zamanda ok kullanıyorlardı, yani 1-2 ok sallayıp at üstünde kılıç çekiyorlardı... Tabi bunları niye yazdığımı bilmiyorum.
Genel bilinen savaş filmleri haricinde bilmiyorum malesef.

Cepten girince ben hiç farkedemiyorum yahu bildirimleri tapatalktan.
@Aslan Türkoğlu seninlede görüşeceğiz, müzik erbabı olan @Güray Ataman ve @UğurYılmaz 'ı çeşitli oyunlarla yarışma dışı bıraktın ve en az 20 puanımı yedin.
Aslan Türkoğlu seninlede görüşeceğiz, müzik erbabı olan Güray Ataman ve UğurYılmaz 'ı çeşitli oyunlarla yarışma dışı bıraktın ve en az 20 puanımı yedin.