61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavaş koy gardaş, öyle süs kılıçlarıyla oynamaya benzemez bu iş... Yatağan'ı kınından çıkarttırma :D

Şaka bir yana derece yapamazsam hepinizle ayrı ayrı görüşeceğiz, kusura bakma abi @B. Arda Aycan seninle de görüşeceğiz sen biliyorsun ne yaptığını yazmama gerek yok.
Hattori Hanzo kılıcı mı oluyor o? :asd:

hattorihanzo_1280.jpg

Yavaş koy gardaş, öyle süs kılıçlarıyla oynamaya benzemez bu iş... Yatağan'ı kınından çıkarttırma :D

Şaka bir yana derece yapamazsam hepinizle ayrı ayrı görüşeceğiz, kusura bakma abi @B. Arda Aycan seninle de görüşeceğiz sen biliyorsun ne yaptığını yazmama gerek yok.

12 puanımı alacan olay yapma :D

Bu yarışmadan çok rahatsızım, çok pis işler dönüyor. Ben de kayıtsız kalmayacağım, benim dışımda 5 kedi lobisi üyesi yarışmaya katılmış, ilk 5 puanımı onlara vereceğimi beyan ediyorum :D :D

Ağabey böyle kılıçlı efsaneli film var mıdır iki gereksiz bilgi edineyim, attığın videonun yorumlarına baktım da adamlar baya dert edinmiş bu mevzuyu işkillendim:D

Yorum yapanların çoğu gerizekalı, saçma sapan tartışıyorlar... Savaşın biçimine göre, saldıran mı yoksa savunan olmana göre, taktiğine göre değişir kılıçların avantajları, mesela videoda ki kılıç belkide en iyi kesme kılıcı ama kafa kafaya ağır zırhlı standart bir avrupa şövalyesine karşı tamamen etkisiz kalır, çünkü ağır zırhı ne delebilir ne de kesebilir, sadece zırhın birleşim noktalarına (deri bağ) nüfuz edebilir ama o da imkansıza yakın bir şey sonuçta karşındaki adamda mantar değil, şövalye.

Genelde bu kılıcı taşıyanlar aynı zamanda ok kullanıyordu, yani 1-2 ok sallayıp at üstünde kılıç çekiyordu... Tabi bunları niye yazdığımı bilmiyorum.

Genel bilinen savaş filmleri haricinde bilmiyorum malesef.

Son düzenleme:
Yorum yapanların çoğu gerizekalı, saçma sapan tartışıyorlar... Savaşın biçimine göre, saldıran mı yoksa savunan olmana göre, taktiğine göre değişir kılıçların avantajları, mesela videoda ki kılıç belkide en iyi kesme kılıcı ama kafa kafaya ağır zırhlı standart bir avrupa şövalyesine karşı tamamen etkisiz kalır, çünkü ağır zırhı ne delebilir nede kesebilir, sadece zırhın birleşim noktalarına (deri bağ) nüfuz edebilir ama o da imkansıza yakın bir şey sonuçta karşındaki adamda mantar değil, şövalye.

Genelde bu kılıcı taşıyanlar aynı zamanda ok kullanıyorlardı, yani 1-2 ok sallayıp at üstünde kılıç çekiyorlardı... Tabi bunları niye yazdığımı bilmiyorum.

Genel bilinen savaş filmleri haricinde bilmiyorum malesef.
Olsun ağabey yaz yaz bunlar faydalı bilgiler, bak sen ne güzel gerekçeleriyle neden hayvan gibi şiy yaptıklarını izah etmişin hem havada kalmıyor hem okuyan fikir sahibi oluyor:hat:

Yarın büyük bir aksilik olmazsa, yani müsait olursam sonuçları müthiş bir görsel şölen eşliğinde açıklayağız.

Bu arada Aslan şike yaptı diyenler neyin kafasını yaşıyor? Güray Ataman bir komodo ejderi üyesi, unutmayın. Ben de bir komodo olduğuma göre Güray'ın dışarda kalmasını isteyecek son kişiyim. Her ne olduysa benim başlığı terketmemle oldu. Bunu fırsat bilen diğer lobi üyeleri (Erman Türker ve Tuncay Tum'dan şüpheleniyorum) istedikleri gibi dalavere yaptılar yokluğumu fırsat bilip. Yani bu şahsım ve lobimi bölme adına yapılan çirkin bir saldırıdır. Yapanları tesbit edip en kısa sürede kellelerine veda töreni hazırlayacağımı siz değerli yarışmacılara ve lobi üyelerime belirtmek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt