61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Burak en son dün girmiş siteye.Geceye kalacak muhtemelen.

Puanlamayi niye Aslan Türkoğlu yapmiyor. agir mi geliyor aslan'ima. Ula şarkilari sana gönderdik hepimizin videosu elinde. Nereden bilecez dinazor grubuyla şike yapmadigini. Puanlari şuna verelim, buna verelim diyebilirsin grbunla. Şüphelendim.:38573::D

Puanlamayi niye @Aslan Türkoğlu yapmiyor. agir mi geliyor aslan'ima. Ula şarkilari sana gönderdik hepimizin videosu elinde. Nereden bilecez dinazor grubuyla şike yapmadigini. Puanlari şuna verelim, buna verelim diyebilirsin grbunla. Şüphelendim.:38573::D

Bu nasıl organizasyon arkadaş hakikaten, konuya yazan adamı yarışmaya almadılar, kim puan gönderdi, kim göndermedi belli değil, fena şike kokusu alıyorum :D

O liste de puan verilecek tek Türkçe şarkı var ve sanırım el birliği ile şampiyon yapacağız onu da. :D

Puan verecek 2 Türkçe şarkı tespit ettim ikisine de iyi puanlar verdim.

Hakkımda yine geleneksel atıp tutma yorumları başlamış.

Siz bi daha naaaah görürsünüz yarışmayı. :D

Burak kardeşimin işi var. Tabakhaneye b.k mu yetiştireceksiniz? Aceleniz ne? Bekleyin işte. :D

Son düzenleme:
Puanlarımı gönderdim. Zorlandım puanlama yaparken açıkcası.

Bu akşam maçta var. Aslında herkese uysa maçtan sonra açıklansa güzel olurdu aslında.

Bir şarkıyı yasaklı diye hatırlayıp haksızlık yapmışım. Umarım şampiyon olur. :(

Bir şarkıyı yasaklı diye hatırlayıp haksızlık yapmışım. Umarım şampiyon olur. :(

O şarkıyı herkes yasaklı olarak biliyor ama değil. Dün zaten yasaklı şarkı yok demiştim. Tek tek kontrol ettim. Sorsan ya da araştırsanız yasaklı olmadığını anlardın da işine gelmiyor. Klasik Alpay Asma oyunları işte. :D

O şarkıyı herkes yasaklı olarak biliyor ama değil. Dün zaten yasaklı şarkı yok demiştim. Tek tek kontrol ettim. Sorsan ya da araştırsanız yasaklı olmadığını anlardın da işine gelmiyor. Klasik Alpay Asma oyunları işte. :D

Demişsin de bugün 17:30 da geldim eve direk atladım şarkılara zaten oy vermeye yetişmek için.

Oyun severim ama oyun yok bu sefer. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt