- 10 Mart 2013
- 121.622
- 158.416
- 5.068
Sila'dir o. Sen sözlere fazla önem verdigin için veya Mehmet Güreli'dir.![]()
Puanlamalar bitmeden tahmin yapmayalım lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sila'dir o. Sen sözlere fazla önem verdigin için veya Mehmet Güreli'dir.![]()
Deminden beri baldir deniyor Ugur.Puanlamalar bitmeden tahmin yapmayalım lütfen.
Puanlamayi niye @Aslan Türkoğlu yapmiyor. agir mi geliyor aslan'ima. Ula şarkilari sana gönderdik hepimizin videosu elinde. Nereden bilecez dinazor grubuyla şike yapmadigini. Puanlari şuna verelim, buna verelim diyebilirsin grbunla. Şüphelendim.:38573:![]()
hakediyor ama o şarkıda düzgün şarkı yokkiO liste de puan verilecek tek Türkçe şarkı var ve sanırım el birliği ile şampiyon yapacağız onu da.![]()
1-2-3-4 puanları verirken şarkı seçmede miPuanlarımı gönderdim. Zorlandım puanlama yaparken açıkcası.
1-2-3-4 puanları verirken şarkı seçmede mi![]()
Bir şarkıyı yasaklı diye hatırlayıp haksızlık yapmışım. Umarım şampiyon olur.![]()
Bir şarkıyı yasaklı diye hatırlayıp haksızlık yapmışım. Umarım şampiyon olur.![]()
O şarkıyı herkes yasaklı olarak biliyor ama değil. Dün zaten yasaklı şarkı yok demiştim. Tek tek kontrol ettim. Sorsan ya da araştırsanız yasaklı olmadığını anlardın da işine gelmiyor. Klasik Alpay Asma oyunları işte.![]()