- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 1.088
Bu sefer konulu olmasın yarışma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer konulu olmasın yarışma
90' ların şampiyonunun kim olacağından neredeyse %100 eminim![]()
Ben değilim.
Benim şarkı o aklında ki değildir büyük ihtimal ama götürebilir katılabilirsem.
Konulu derken ağabey![]()
Şarkı değil ama bir şarkıcı/grup kesin kazanacaktır diye düşünüyorum.![]()
Obaa. Şimdi aydınlandım. Kesin götürür o(nlar) .![]()
Şarkı değil ama bir şarkıcı/grup kesin kazanacaktır diye düşünüyorum.![]()
Şu kalemi havaya atsam kesin yere düşecek teoriminden hareketle diyorsun yani
Sene 97-98, üniversitedeyim, CD falan yok, kaset var tabi o zamanlar, bir tane Broadway' im vardı, o kaseti takmadan çalışmıyordu araba![]()
90'lar denildi mi benim aklıma ilk gelen şarkı budur. Ah yasaklı olmayacaktı ki.
https://www.youtube.com/watch?v=6HZPQDIvHxI&list=PLbNDqVlUjv28NikwoTCbVzKf9kz6EYgVW
Bunu çatır çutur yer benim söylediğim![]()
Ben burada paylaştım sanırım defalarca. Normal yarışmaya da katılmayı düşündüğüm şarkılardan biridir. Hatta bugün katılsam ilk 2'ye de girerim bence..
Diğeri de girer ama. Allah allah hangisi ki acaba.![]()
Tabi ki söylemem, yarışmasını istiyorum çünkü, şarkıdan bahsetmiyorum ben, bir albümden bahsediyorum, o albümden hangi şarkı gelirse gelsin götürür, yıl ile ipucu verdim işte![]()
Tabi ki söylemem, yarışmasını istiyorum çünkü, şarkıdan bahsetmiyorum ben, bir albümden bahsediyorum, o albümden hangi şarkı gelirse gelsin götürür, yıl ile ipucu verdim işte
@Eray ÖZTÜRK sana da cevap olmuş![]()
Kesin buldum.
Zaten aklımda ki şarkı oydu sonra sen başka şarkıyı kastediyorsun sandım ama net götürür o. 2 yarışma önce kıtlıktan normal yarışmaya da girecektim.![]()
Kesin buldum.
Zaten aklımda ki şarkı oydu sonra sen başka şarkıyı kastediyorsun sandım ama net götürür o. 2 yarışma önce kıtlıktan normal yarışmaya da girecektim.![]()
Bir tane de albüm değil ama bir şarkıcı/grubun müthiş bir şarkısı var, o da götürebilir, ipucu, çıkış yılı 91![]()