61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konulu derken ağabey :D

Yav işte konulu. Yani işte anla ya. İki lafı bir araya getiremedim iyi mi :38573:

Hanım evle ilgili bi soru soruyor. Sen bişey soruyon. Dışarı çıkıcam alışverişe neler alınacak onu kafamda tasarlıyorum. Ühüü. Kafa bi milyon. Sen gelip konulu ne diyon.

Sene 97-98, üniversitedeyim, CD falan yok, kaset var tabi o zamanlar, bir tane Broadway' im vardı, o kaseti takmadan çalışmıyordu araba :D

Ben burada paylaştım sanırım defalarca. Normal yarışmaya da katılmayı düşündüğüm şarkılardan biridir. Hatta bugün katılsam ilk 2'ye de girerim bence. :D.

Diğeri de girer ama. Allah allah hangisi ki acaba.:D

Ben burada paylaştım sanırım defalarca. Normal yarışmaya da katılmayı düşündüğüm şarkılardan biridir. Hatta bugün katılsam ilk 2'ye de girerim bence. :D.

Diğeri de girer ama. Allah allah hangisi ki acaba.:D

Tabi ki söylemem, yarışmasını istiyorum çünkü, şarkıdan bahsetmiyorum ben, bir albümden bahsediyorum, o albümden hangi şarkı gelirse gelsin götürür, yıl ile ipucu verdim işte :D
Eray ÖZTÜRK sana da cevap olmuş :D

Tabi ki söylemem, yarışmasını istiyorum çünkü, şarkıdan bahsetmiyorum ben, bir albümden bahsediyorum, o albümden hangi şarkı gelirse gelsin götürür, yıl ile ipucu verdim işte :D

Kesin buldum. :D

Zaten aklımda ki şarkı oydu sonra sen başka şarkıyı kastediyorsun sandım ama net götürür o. 2 yarışma önce kıtlıktan normal yarışmaya da girecektim. :D

Zaten aklımda ki şarkı oydu sonra sen başka şarkıyı kastediyorsun sandım ama net götürür o. 2 yarışma önce kıtlıktan normal yarışmaya da girecektim. :D

Bir tane de albüm değil ama bir şarkıcı/grubun müthiş bir şarkısı var, o da götürebilir, ipucu, çıkış yılı 91 :D

Yaz özelden neymiş, ama cevap vermiycem o mu değil mi diye :D

Bir tane de albüm değil ama bir şarkıcı/grubun müthiş bir şarkısı var, o da götürebilir, ipucu, çıkış yılı 91 :D

Eski bir şarkıcı/grubun 96 yılı çıkışlı şarkısı da fena değildir. :D Genelde daha eskiden aktifti bu kişi veya kişiler.

Akşama 90' ları patlatalım madem öyle yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt