Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle birsey demedim agabeyTuncay Tum dediyse yapar. Ama demediği için bişey diyemiyorum.![]()
Tapatalk
Evet, ben de onu diyorum demedin. Ama dediysen de yaparsın biliyorum. Ama demedin işte.Oyle birsey demedim agabey![]()
Alpay Asma ruyasinda gormus galibaEvet, ben de onu diyorum demedin. Ama dediysen de yaparsın biliyorum. Ama demedin işte.![]()
Tapatalk
Alpay Asma ruyasinda gormus galibaEvet, ben de onu diyorum demedin. Ama dediysen de yaparsın biliyorum. Ama demedin işte.![]()
Tapatalk
@Alpay Asma ruyasinda gormus galiba![]()
Olabilir. Siestasından yeni uyandıysa rüyasına girmiş olabilir. Ama Alpay Smod, dikkat edelim ikimizde. Her an ismimizi çizebilir.Alpay Asma ruyasinda gormus galiba![]()
Yok agabey onun isim cizme gibi bir yetkisi yokOlabilir. Siestasından yeni uyandıysa rüyasına girmiş olabilir. Ama Alpay Smod, dikkat edelim ikimizde. Her an ismimizi çizebilir.![]()
Tapatalk
Olabilir. Siestasından yeni uyandıysa rüyasına girmiş olabilir. Ama Alpay Smod, dikkat edelim ikimizde. Her an ismimizi çizebilir.![]()
Tapatalk
Yok kafa bulmuyorum Can kardesim soyleseydim hemen acardim bir konuTuncay yine şöyle dedim böyle demedim diye kafa açmaya başlamış.
Ne zamandır yarışma için piyasada yoktu da bu işkenceye maruz kalmıyorduk![]()
Yok kafa bulmuyorum Can kardesim soyleseydim hemen acardim bir konu![]()
Alpay'ı dümdüz ettin bu lafınla Tuncay. Kavga da söylenmez diye bağlayayım sonunu.Yok agabey onun isim cizme gibi bir yetkisi yok![]()
Biliyorum Alpay. Ama sen yine de affet Tuncay'ı. Arada yarışma yapıyor. Arada dediysem yılda 2 kez işte. Ekinoks gibi yani.Ben hiç öyle bir insanmıyım ağabey.
En fazla ihraç veririm.ley:
Porsuklarla oynamayi daha cok seviyorum ben Alpay beyResmen bir kedinin fare ile oynadığı gibi oynadınız lan..
Ama bu fare değil porsuk yiğenim. Boğazınızda kalır.![]()
Porsuklarla oynamayi daha cok seviyorum ben Alpay bey![]()
Biz ne porsuklar gorduk gul gul oldukPorsuk ile oyun olmaz yiğenim bulaşma derim.
![]()
Biz ne porsuklar gorduk gul gul olduk![]()
![]()