63. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bir de çekilmek istiyordun yarışmadan. Keşke tekmeyi bassaydım. :D

O ayrı mevzu. Puanlamayı yapış şeklim ile yarışmadan zevk almayı unutmuş biçimde bir ruh hali ile girdim. Normale dönmem adına onun doğru olacağını düşündüm ama Arda Abi ve senin gönlünüzün büyüklüğü ile kaldım.

Sağaolun, varolun.

Yarışmayı eğlence ve muhabbetin önüne koymadan katıldığım günlere dönmek adına da çok iyi oldu. :)

Vay arkadaş güzelim şarkıyı 15. yapmayı nasıl becerdiniz? ;(

@Alpay Asma Kardeşim tebrikler en sonunda yine güzel bir şampiyonluk almışsın :D
@Eray ÖZTÜRK Yine yasaklı ile derece mi yaptın? Tebrikler :asd22:
@Cenk Yelkenci Tebrikler kardeşim :) Ayrıca şarkım ile alakalı yapmış olduğun güzel yorumlar için teşekkür ediyorum. Lakin ESC ahalisi güzelim şarkıyı bir güzel yemiş ne fayda :D

@Aslan Türkoğlu saat 14:00 de yarışma sonuçları mı açıklanırmış? Akşamlar torbaya mı girdi? :D Ofiste bir ara foruma girdim o sıra biraz takip edebildim ama o kadar :red: Neyse sağlık olsun eline emeğine sağlık kardeşim bu güzel yarışma için ;) Yarışma organizatörlüğü yakıştı Aslan'ıma :D

Neden algı operasyonu yapıyorsun Erman. Tabikine yasaklıyla kazanmadım. Bileğimin hakkıyla kazandım.:D

Aslan yarışsın artık. Çocuk 2 dir yapıyor. Haftaya Cuma/Cumartesi ben yapacağım bir tane.

Ondan önce yapan başka biri olursa olabilir.

64 var dediler geldik.

Alpay Asma bu arada bana yarışma için iki şarkı göndermiştin. Biri ile şampiyon oldun, diğeri de iddialı mı? İddialıysa onunla katılayım. :D

@Alpay Asma bu arada bana yarışma için iki şarkı göndermiştin. Biri ile şampiyon oldun, diğeri de iddialı mı? İddialıysa onunla katılayım. :D

O iş yapmaz büyük ihtimal bu yarışma da ama son günlerde çok dinliyorum ve hoşuma gidiyor şarkı. :D

Beğendiysen katıl, ama ne yapar kestiremiyorum. :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt