- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
Canın sağolsun kardeşim. Efsane yarışma oldu. Sana da moral olur artık.![]()
Bu moralle yetmemiş buradaki şampiyonluk,diğer yarışmaya da katılmış. Alpay'ı tutamıyoruz,deli fişek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canın sağolsun kardeşim. Efsane yarışma oldu. Sana da moral olur artık.![]()
Valla öyle olmuş.
Okulu bitirince bir ton yük kalktı resmen üzerimden, bu da kaymaklı bal oldu.![]()
Bu moralle yetmemiş buradaki şampiyonluk,diğer yarışmaya da katılmış. Alpay'ı tutamıyoruz,deli fişek.
Adam yarışma bağımlısı abi. Yapacak bir şey yok.Bu arada sen neden katılmadın?
Dün bir de çekilmek istiyordun yarışmadan. Keşke tekmeyi bassaydım.![]()
Vay arkadaş güzelim şarkıyı 15. yapmayı nasıl becerdiniz? ;(
@Alpay Asma Kardeşim tebrikler en sonunda yine güzel bir şampiyonluk almışsın
@Eray ÖZTÜRK Yine yasaklı ile derece mi yaptın? Tebrikler :asd22:
@Cenk Yelkenci Tebrikler kardeşimAyrıca şarkım ile alakalı yapmış olduğun güzel yorumlar için teşekkür ediyorum. Lakin ESC ahalisi güzelim şarkıyı bir güzel yemiş ne fayda
@Aslan Türkoğlu saat 14:00 de yarışma sonuçları mı açıklanırmış? Akşamlar torbaya mı girdi?Ofiste bir ara foruma girdim o sıra biraz takip edebildim ama o kadar
Neyse sağlık olsun eline emeğine sağlık kardeşim bu güzel yarışma için
Yarışma organizatörlüğü yakıştı Aslan'ıma
![]()
:2aloh1: :2aloh1:Aslan yarışsın artık. Çocuk 2 dir yapıyor. Haftaya Cuma/Cumartesi ben yapacağım bir tane.
Ondan önce yapan başka biri olursa olabilir.
:2aloh1: :2aloh1:
@Aslan Türkoğlu heyecanlanmalı mıyız?
Aslan yarışsın artık. Çocuk 2 dir yapıyor. Haftaya Cuma/Cumartesi ben yapacağım bir tane.
Ondan önce yapan başka biri olursa olabilir.
Yarın maç var abi. Dolayısıyla bugün ve yarın yarışma olmaz. Pazar günü müsait olursam yaparım. Ama Alpay'ın da dediği gibi artık sahalara da dönme zamanı geldi.![]()
Yav biz bunları çok duyduk kardeşimCidden yapacağım. Perşembe günü tezi teslim ediyorum düzeltip. Onun şerefine boşa çıkmışken yaparım bir tane.
64 var dediler geldik.
@Alpay Asma bu arada bana yarışma için iki şarkı göndermiştin. Biri ile şampiyon oldun, diğeri de iddialı mı? İddialıysa onunla katılayım.![]()