63. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışmayı yorumlamam gerekirse şarkıyı gönderirken katılacak kişilere baktım ve nabzı iyi seçtiğimi düşünüyorum.
Viva Forever uzun süredir listemde olan bir şarkıydı, şarkıyı bu ekibin arasına atmanın doğru olacağını hissettim.

Listeyi görünce ilk 5 garanti dedim. Başarılı bir yarışmacı olarak uzun zamandır kürsüye çıkamadığım için bir burukluk vardı, 3.lük biraz moral oldu.
Don't Cry For Me Argentina'nın yarışmayı sürükleyeceğini düşünüyordum. Geri dönüp baktığımızda hak ettiği yerde değil.

@Alpay Asma Hiç puan vermediğim bir şarkının birinci olması artık benim açımdan alışıldık bir olay, tebrikler hocam. :) @Erman Türker abinin şarkısını da çok beğendim, o da puan alamamış adam akıllı.

Evita' ya puan vermeyenlerin hepsini fişledim, hışmıma uğrayacaklarından şüphen olmasın :D

Beyler güldük eğlendik şike ve stratejiye doyduk falan filan ama lig başlamadan 64 iyi gider gibi :oley:

Alpay Asma sen ne nankör adammışsın canım kardeşim. :D Seni aylar sonra şampiyon yaptım. Üstelik efsane bir geri dönüş yaptın. Normalde böyle efsane bir yarışma sonrası gelmiş geçmiş tüm mesajlarımı beğenmen lazım ama sen bi teşekkürü bile çok görüyorsun.

Tebrikler @Alpay Asma @Eray ÖZTÜRK @Cenk Yelkenci

Bagimsiz yarismaci olarak
gecen yarismayi 47 puanla 17. ve simdikini de 55 puanla gene 17. bitirdim. Cok istikrarliyim :D Tous le garcon ile daha iyi bir derece bekliyordum ama herkesin puan vermeyecegi belli olan bir sarkiydi. Herkes sevmez eski Fransiz sarkilarini sonucta :D Tarz degistiririm belki bakalim :D

Tesekkurler yarisma icin Aslan Türkoğlu :hat:

Abi bırak şimdi tekniği mekniği güzelim şarkının hakkını yedin kabul et. :asd22:

Hiç yemedim valla, ben çok hakkaniyetli bir puanlama yaptım, içim çok rahat verdiğim puanlarla ilgili olarak. Bence en iyi 3 şarkı; Whitney Houston, Neil Diamond ve François Hardy' nindi. Sırasıyla 16., 19. ve 17. oldular. Bu kepazeliktir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt