- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Yalnız kendi şarkımı geçtim, Whitney' in 16. olması düpedüz rezilliktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri hakikaten 18. olmuş lan bu arada![]()
Kokarca mı hepsi![]()
Hepsinden var ama en çok kokarcalardan var. Onların müzik seçimleri aşağı yukarı belli. Bundan sonra benden en fazla 1 puan alırlar.![]()
Stratejiye mi başlıyorsun![]()
Aynen bende katılıyorum. Çok güzel bir şarkı nasıl olur bu kadar az puan alır. şaşırdım açıkcası.
Bu arada senin şarkıda çok yavaştı usta. Burdan kaybettin bence.![]()
Slow şarkı candır![]()
Yasaklı şarkımı yemeseydin, şu an konfetiler eşliğinde viski ve çikolata keyfi yapıyor olacaktım.
O şarkı kesin 1. olur demiştim ve zaten olmuşta daha önce. Ama farklı dillerde yarışmış. Aslan geri döndüğünde çok üzülmüştüm ama elimde iyi bir şarkı rezervi var ve hemen yine iyi bir şarkı gönderdim. Kafadan ilk 5 e girecek çok şarkı var.![]()
O şarkıyla ilk 10' a bile giremezdin.Yasaklıya puan vermez millet, ayrıca şampiyon olan versiyon daha güzeldi.
Yarışmayı yorumlamam gerekirse şarkıyı gönderirken katılacak kişilere baktım ve nabzı iyi seçtiğimi düşünüyorum.
Viva Forever uzun süredir listemde olan bir şarkıydı, şarkıyı bu ekibin arasına atmanın doğru olacağını hissettim.
Listeyi görünce ilk 5 garanti dedim. Başarılı bir yarışmacı olarak uzun zamandır kürsüye çıkamadığım için bir burukluk vardı, 3.lük biraz moral oldu.
Don't Cry For Me Argentina'nın yarışmayı sürükleyeceğini düşünüyordum. Geri dönüp baktığımızda hak ettiği yerde değil.
@Alpay Asma Hiç puan vermediğim bir şarkının birinci olması artık benim açımdan alışıldık bir olay, tebrikler hocam.@Erman Türker abinin şarkısını da çok beğendim, o da puan alamamış adam akıllı.