63. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen vermezdin ama diğerleri puan olup yağardı Aslan'ın üstüne.:D

Harbiden ilk gönderilen puanda senin yasaklı şarkıya 12 vermişlerdi. Sonra Arda abi hunharca diretti değiştir diye. Ben dedim kalsın yahu ne olacak ki. Hayır, ben yasaklı şarkıyı yarıştırmam dedi, ya değiştir ya da evinden aldıracağım falan. :D Ne ise yaşlı başlı adam, kellesi elimde kalmasın diye mecbur değiştirdim ve 12 puan gönderen arkadaşa da puanlamasını yeniden yapmasını rica ettim.

Hiç yemedim valla, ben çok hakkaniyetli bir puanlama yaptım, içim çok rahat verdiğim puanlarla ilgili olarak. Bence en iyi 3 şarkı; Whitney Houston, Neil Diamond ve François Hardy' nindi. Sırasıyla 16., 19. ve 17. oldular. Bu kepazeliktir :D

İyi olmuş o zaman abi :D

Ben de senin şarkıya puan vereyim mi diye düşünmüştüm iyi ki vazgeçmişim :asd22:

Harbiden ilk gönderilen puanda senin yasaklı şarkıya 12 vermişlerdi. Sonra Arda abi hunharca diretti değiştir diye. Ben dedim kalsın yahu ne olacak ki. Hayır, ben yasaklı şarkıyı yarıştırmam dedi, ya değiştir ya da evinden aldıracağım falan. :D Ne ise yaşlı başlı adam, kellesi elimde kalmasın diye mecbur değiştirdim ve 12 puan gönderen arkadaşa da puanlamasını yeniden yapmasını rica ettim.

Kendi kellemden korktum demiyor da

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vay arkadaş güzelim şarkıyı 15. yapmayı nasıl becerdiniz? ;(

@Alpay Asma Kardeşim tebrikler en sonunda yine güzel bir şampiyonluk almışsın :D
@Eray ÖZTÜRK Yine yasaklı ile derece mi yaptın? Tebrikler :asd22:
@Cenk Yelkenci Tebrikler kardeşim :) Ayrıca şarkım ile alakalı yapmış olduğun güzel yorumlar için teşekkür ediyorum. Lakin ESC ahalisi güzelim şarkıyı bir güzel yemiş ne fayda :D

@Aslan Türkoğlu saat 14:00 de yarışma sonuçları mı açıklanırmış? Akşamlar torbaya mı girdi? :D Ofiste bir ara foruma girdim o sıra biraz takip edebildim ama o kadar :red: Neyse sağlık olsun eline emeğine sağlık kardeşim bu güzel yarışma için ;) Yarışma organizatörlüğü yakıştı Aslan'ıma :D

Yasaklı olduğunu bilmiyordum. Şarkının İspanyolcası mı ne o yarışmış. Yasakılar çok karışık hakkaten. Bu arada beni strateji yapanlar yaktı. Özellikle pörsükler.

Tapatalk

Yasaklı olduğunu bilmiyordum. Şarkının İspanyolcası mı ne o yarışmış. Yasakılar çok karışık hakkaten. Bu arada beni strateji yapanlar yaktı. Özellikle pörsükler.

Tapatalk

haberim-yokmus-gibi-cek-panpa

Yalnız @Aslan Türkoğlu ne bereketli bir yarışma yaptın, manşetlerden inmiyor bir türlü.

Bu arada seni ciddi kıskandım, böyle efsanevi bir maça tanıklık etmek herkese nasip olmaz, hele hele Rami o son pozisyonu gol yapıp penaltılara kalsaydı ve penaltılarda Sevilla yenseydi, seneler boyunca konuşulurdu, şansına küs :)

Yalnız @Aslan Türkoğlu ne bereketli bir yarışma yaptın, manşetlerden inmiyor bir türlü.

Bu arada seni ciddi kıskandım, böyle efsanevi bir maça tanıklık etmek herkese nasip olmaz, hele hele Rami o son pozisyonu gol yapıp penaltılara kalsaydı ve penaltılarda Sevilla yenseydi, seneler boyunca konuşulurdu, şansına küs :)

Eee bizde böyle abi. Son Dünya Şampiyonu Almanya geldi, gittik izledik. Şampiyonlar Ligi şampiyonu koskoca Barcelona geldi, gittik izledik. Fransa gelmişti, onu da izledik. Sizin gibi Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor falan izlemiyoruz biz. :D İzledik mi dünya yıldızlarını izliyoruz. :P

Şampiyon olmuşum ya la. :D

Tez sunumum vardı bugün. Şimdi geçtim eve.

Aslan Türkoğlu eline sağlık kardeşim kaçırdım yarışmayı bir ara girdim telefondan sonlardaydım onda da. Eve geçince gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt