63. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız kendi şarkımı geçtim, Whitney' in 16. olması düpedüz rezilliktir.

Herkes beğendiği şarkıları puanlasa daha iyi olurdu. Bırakalım şu strateji işlerini falan renktaşlar. İyice komşusuna veren ülkelere döndük :D

Stratejinin dibini yapmışlar.:DBenim parçam kafada olması lazımdı ya inatla oy vermemişler resmen.:D

Slow şarkı candır :D

Yasaklı şarkımı yemeseydin, şu an konfetiler eşliğinde viski ve çikolata keyfi yapıyor olacaktım.:D

O şarkı kesin 1. olur demiştim ve zaten olmuşta daha önce. Ama farklı dillerde yarışmış. Aslan geri döndüğünde çok üzülmüştüm ama elimde iyi bir şarkı rezervi var ve hemen yine iyi bir şarkı gönderdim. Kafadan ilk 5 e girecek çok şarkı var.:D

Son düzenleme:
Yarışmanın ilk 9 puanlama sonunda 25 puan alıp kalan kendi puanlamam hariç 15 puanlamadan sadece 8 puan almışım :D Her yarışmada aynısı oluyor sonlara doğru puan alamıyorum araştırmam gerekiyor bunu :)

Alpay'ın şarkısı hakikaten güzeldi. Tebrikler @Alpay Asma
Eray ÖZTÜRK abi Enrique Iglesias'tan nefret ederim o yüzden puan vermedim :) Tebrikler.. @Cenk Yelkenci senin şarkın hiç dikkatimi bile çekmemişti :D Tebrikler..
@Aslan Türkoğlu dzmao teşekkürler ellerine sağlık :)

Yasaklı şarkımı yemeseydin, şu an konfetiler eşliğinde viski ve çikolata keyfi yapıyor olacaktım.:D

O şarkı kesin 1. olur demiştim ve zaten olmuşta daha önce. Ama farklı dillerde yarışmış. Aslan geri döndüğünde çok üzülmüştüm ama elimde iyi bir şarkı rezervi var ve hemen yine iyi bir şarkı gönderdim. Kafadan ilk 5 e girecek çok şarkı var.:D

O şarkıyla ilk 10' a bile giremezdin. :D Yasaklıya puan vermez millet, ayrıca şampiyon olan versiyon daha güzeldi.

Yarışmayı yorumlamam gerekirse şarkıyı gönderirken katılacak kişilere baktım ve nabzı iyi seçtiğimi düşünüyorum.
Viva Forever uzun süredir listemde olan bir şarkıydı, şarkıyı bu ekibin arasına atmanın doğru olacağını hissettim.

Listeyi görünce ilk 5 garanti dedim. Başarılı bir yarışmacı olarak uzun zamandır kürsüye çıkamadığım için bir burukluk vardı, 3.lük biraz moral oldu.
Don't Cry For Me Argentina'nın yarışmayı sürükleyeceğini düşünüyordum. Geri dönüp baktığımızda hak ettiği yerde değil.

@Alpay Asma Hiç puan vermediğim bir şarkının birinci olması artık benim açımdan alışıldık bir olay, tebrikler hocam. :) Erman Türker abinin şarkısını da çok beğendim, o da puan alamamış adam akıllı.

Yarışmayı yorumlamam gerekirse şarkıyı gönderirken katılacak kişilere baktım ve nabzı iyi seçtiğimi düşünüyorum.
Viva Forever uzun süredir listemde olan bir şarkıydı, şarkıyı bu ekibin arasına atmanın doğru olacağını hissettim.

Listeyi görünce ilk 5 garanti dedim. Başarılı bir yarışmacı olarak uzun zamandır kürsüye çıkamadığım için bir burukluk vardı, 3.lük biraz moral oldu.
Don't Cry For Me Argentina'nın yarışmayı sürükleyeceğini düşünüyordum. Geri dönüp baktığımızda hak ettiği yerde değil.

@Alpay Asma Hiç puan vermediğim bir şarkının birinci olması artık benim açımdan alışıldık bir olay, tebrikler hocam. :) @Erman Türker abinin şarkısını da çok beğendim, o da puan alamamış adam akıllı.

Cenk onu bunu boş ver de, hazır burdayken kendine 5, Eray abiye 10, Alpay'a 15 puan ekle. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt