- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Şarabımı açtım, keyifle playlisti dinliyorum. Ama şu ana kadar sadece kendi şarkımı dinledim. Açık ara şampiyon olmazsam çok kan akar.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarabımı açtım, keyifle playlisti dinliyorum. Ama şu ana kadar sadece kendi şarkımı dinledim. Açık ara şampiyon olmazsam çok kan akar.
![]()
![]()
Sevdiğim bir iki şarkı gözüme çarptı yapıştırdım direkt![]()
Kelle şarabı mı o?Şarabımı açtım, keyifle playlisti dinliyorum. Ama şu ana kadar sadece kendi şarkımı dinledim. Açık ara şampiyon olmazsam çok kan akar.
![]()
Artık bi 12 yapıştırırsın kardeşimSevdiğim bir iki şarkı gözüme çarptı yapıştırdım direkt![]()
Ne zaman içmeye başladın sen![]()
B. Arda Aycan ağabeyle karıştırdın herhalde beni.Adam hiç değişmemiş hep şampiyonluk şarkıları sonra direkt kümeye.
@B. Arda Aycan ağabeyle karıştırdın herhalde beni.Zira kendisi son zamanlarda dibe demir attı.
Allah Allah gelişme var hala puanlarını gönderen çıkmamış![]()
Arda ağabey erken emeklilik almış zaten onu fark ettim.
Kelle şarabı mı o?
Bu kadar kısa sürede puan mı yollanır diye söylenmeye başlıyorum ya ben genelde ondandır![]()
Kardeşim ayıp ettin. Kendi şarkımı dinler dinlemez puanlarımı gönderdim.
Öyle deme geçen yarışmada Ömer Çoban 3,5 dakikada puanları yolladıBugün hala yollamadığına göre maça daldı maçtan hemen sonra yollar sanırım :asd22: