- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Geçti Bor'un pazarı... Sür eşşeği Niğde'ye.
Mehmet abi bundan sonra özür dileyenler değil, özür diletenler takımında yer alacak.![]()
Bahse var mısın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçti Bor'un pazarı... Sür eşşeği Niğde'ye.
Mehmet abi bundan sonra özür dileyenler değil, özür diletenler takımında yer alacak.![]()
62 = Erman Türker (Porsuk)
63 = Alpay Asma (Porsuk)
64 = .................. (Porsuk)
İyi bir jenerasyon yakaladık yani baya bi ambargo koyarız![]()
Bahse var mısın?![]()
Abi bu işin dönüşü yok biliyorsun değil mi? Biliyorsan işi resmiyete dökeyim hemen.
AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Profesyonel yarışmacılardan @Mehmet Arslaner ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre eski lobisi Kedi lobisine sözleşme fesih bedeli olarak zırnık bile koklatılmayacak. Zira yarışmacı kendi isteğiyle sözleşmesini tek taraflı feshetmiştir. Yarışmacımıza önümüzdeki günlerde taraftara açık bir imza töreni düzenleyeceğiz. Törenle ilgili resmi açıklamayı daha sonra yapacağız.
Hadi hayırlı olsun. O artık bir komodo ejderi.![]()
Hayırlı olsun, vallahi bir rahatlama geldi... Meğer ne menem bir lobiymiş kedi lobisi.
Bu arada hiçbir şekilde geri dönüş veya özür dileme gibi bir durum olmayacaktır, provakasyonlara mahal vermemeni rica ediyorum.
@B. Arda Aycan artık dünya ahiret rakibimsin abi, o son lafı etmeyecektin.Saygıda en ufak bir kusurum olmayacaktır elbet, lakin bundan sonra ''tatlı'' rekabeti iliklerinize kadar yaşayacaksınız.
Hayırlı olsun, vallahi bir rahatlama geldi... Meğer ne menem bir lobiymiş kedi lobisi.
Bu arada hiçbir şekilde geri dönüş veya özür dileme gibi bir durum olmayacaktır, provakasyonlara mahal vermemeni rica ediyorum.
@B. Arda Aycan artık dünya ahiret rakibimsin abi, o son lafı etmeyecektin.Saygıda en ufak bir kusurum olmayacaktır elbet, lakin bundan sonra ''tatlı'' rekabeti iliklerinize kadar yaşayacaksınız.
Bunu Aslan' ın puanları açıklandıktan sonra tekrar konuşalım![]()
Önceden anlaştıysanız bilemem ama benim bildiğim Mehmet Arslaner böyle kirli bir oyunun içinde yer almaz.
Şu KAP açıklamaları olayı iyi yalnız cidden. Komodin Lobisi'ni ve eş başkanı sn. Aslan Türkoğlu'nu bu sebeple takdir ediyorum.
Ama diretmeyip bize katılsa onlar adına da iyi olacak.
Ne demek bilemem, anlaşmış olabilir miyiz ki sence? Güvenmiyor musun Mehmet' e![]()
Söyledim ya, kirli oyunlarda yer alacağına inanmıyorum. Bi sen, bi de Erman abi. Yeminle siz ikiniz sinek çiftleştirirsiniz.![]()
Komodo ejderleri en kurumsal lobidir. Takdir etmen gayet normal. Ve madem bu kadar takdir ediyorsun, gel sen bize katıl. Ama bilesin ki, senin gibi bir dalavere ustasının, aramızda yeri yok! Benim gibi dürüst birinin de dalavere lobisi porsuklarda yeri yok! Sanırım bu konuyu kapatabilirsin artık.
Gün gelecek seni transfer edeceğiz Aslan.
O gün geldiğinde, şanlı bayrağımızı öperken ''yaşa bal porsukları'' diyeceksin. Büyük konuşma onun için. :asd22:
@Aslan Türkoğlu
https://eksisozluk.com/komodin-ejderi--1693911
konunuz bile var lan. Hadi yine iyisiniz bak ünlü oldunuz.![]()
Bu söylediğin Melo'nun Fenerbahçe'ye transfer olup, bayrağını öpüp, yaşa Fenerbahçe deme ihtimalinden daha imkansız.![]()