64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
62 = Erman Türker (Porsuk)
63 = Alpay Asma (Porsuk)
64 = .................. (Porsuk)

İyi bir jenerasyon yakaladık yani baya bi ambargo koyarız :D

62 = Erman Türker (Porsuk)
63 = Alpay Asma (Porsuk)
64 = .................. (Porsuk)

İyi bir jenerasyon yakaladık yani baya bi ambargo koyarız :D

Jenerasyon ne oğlum. :D

Kazanmasını bilen tecrübeli bir ekibiz biz. Çıkış yap artık yazdır adını oraya. :)

Abi bu işin dönüşü yok biliyorsun değil mi? Biliyorsan işi resmiyete dökeyim hemen.

AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Profesyonel yarışmacılardan @Mehmet Arslaner ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre eski lobisi Kedi lobisine sözleşme fesih bedeli olarak zırnık bile koklatılmayacak. Zira yarışmacı kendi isteğiyle sözleşmesini tek taraflı feshetmiştir. Yarışmacımıza önümüzdeki günlerde taraftara açık bir imza töreni düzenleyeceğiz. Törenle ilgili resmi açıklamayı daha sonra yapacağız.

Hadi hayırlı olsun. O artık bir komodo ejderi. :hat:

Hayırlı olsun, vallahi bir rahatlama geldi... Meğer ne menem bir lobiymiş kedi lobisi.

Bu arada hiçbir şekilde geri dönüş veya özür dileme gibi bir durum olmayacaktır, provakasyonlara mahal vermemeni rica ediyorum.
@B. Arda Aycan artık dünya ahiret rakibimsin abi, o son lafı etmeyecektin. :D Saygıda en ufak bir kusurum olmayacaktır elbet, lakin bundan sonra ''tatlı'' rekabeti iliklerinize kadar yaşayacaksınız.

Hayırlı olsun, vallahi bir rahatlama geldi... Meğer ne menem bir lobiymiş kedi lobisi.

Bu arada hiçbir şekilde geri dönüş veya özür dileme gibi bir durum olmayacaktır, provakasyonlara mahal vermemeni rica ediyorum.
@B. Arda Aycan artık dünya ahiret rakibimsin abi, o son lafı etmeyecektin. :D Saygıda en ufak bir kusurum olmayacaktır elbet, lakin bundan sonra ''tatlı'' rekabeti iliklerinize kadar yaşayacaksınız.

Bunu Aslan' ın puanları açıklandıktan sonra tekrar konuşalım :D

Abi şimdi en iyi cevabı sahada yani yarışmada verme vakti geldi. Eminim bu yarışmaya ejderler damga vuracak. Tevfik iddialı, Teoman abi iddialı, sen iddialı, Güray iddialı, beni söylemeye bile gerek yok, her zaman iddialı. :D Artık şeytanın bacağını kırıp, tüm komodo düşmanlarına gereken cevabı verme zaman geldi!

Şu KAP açıklamaları olayı iyi yalnız cidden. Komodin Lobisi'ni ve eş başkanı sn. Aslan Türkoğlu'nu bu sebeple takdir ediyorum. :)

Ama diretmeyip bize katılsa onlar adına da iyi olacak.

Rakiplerde kaoss en sevdiğim :D :D

Bunu Aslan' ın puanları açıklandıktan sonra tekrar konuşalım :D

Olabilir. Ben puanları gönderdiğimde Mehmet abi daha transfer olmamıştı henüz. Lütfen hemen karalama, ortalığı karıştırma operasyonuna başlamayın Arda bey. Bana ve yarışmacılara saygınız yoksa, kendi yaşınıza saygı gösterin. Bugün yarın dede olacak yaştasınız artık. :D

Şu KAP açıklamaları olayı iyi yalnız cidden. Komodin Lobisi'ni ve eş başkanı sn. Aslan Türkoğlu'nu bu sebeple takdir ediyorum. :)

Ama diretmeyip bize katılsa onlar adına da iyi olacak.

Komodo ejderleri en kurumsal lobidir. Takdir etmen gayet normal. Ve madem bu kadar takdir ediyorsun, gel sen bize katıl. Ama bilesin ki, senin gibi bir dalavere ustasının, aramızda yeri yok! Benim gibi dürüst birinin de dalavere lobisi porsuklarda yeri yok! Sanırım bu konuyu kapatabilirsin artık.

Komodo ejderleri en kurumsal lobidir. Takdir etmen gayet normal. Ve madem bu kadar takdir ediyorsun, gel sen bize katıl. Ama bilesin ki, senin gibi bir dalavere ustasının, aramızda yeri yok! Benim gibi dürüst birinin de dalavere lobisi porsuklarda yeri yok! Sanırım bu konuyu kapatabilirsin artık.

Gün gelecek seni transfer edeceğiz Aslan. :D

O gün geldiğinde, şanlı bayrağımızı öperken ''yaşa bal porsukları'' diyeceksin. Büyük konuşma onun için. :asd22:

Lobiler kurulduğundan beri ''Kedi Lobisi'' hep kaynar durur. Başkanlık yarışları, yarışma hazımsızlıkları, gece darbeleri her türlü tekir sarman oyunu sergilenir. En son kendi içerisinden bir lobi daha çıkardı. Bu seferde o lobi ile aralarında tırmık ve tıs tıs kavgası çıktı. Kendi aralarında transferler falan. Bal Porsuklarına baktığınızda ekip hep aynıdır. Yarışmaya katılır, katılamaz, birinci olur olamaz. Ama zerre sallanmadı. Hep bir arada kaldı. Yeni üye alımı da çok yapmaz. Zira bir yarışmacı kendisini ''Bal Porsuğu'' hissetmediği müddetçe aramızda yer almasına gerek yoktur. Yumruk gibiyiz evelallah. Tasa da ve kıvançta bir, ha birde çekirdek çitleyerek ailecek rakiplerimizi izliyoruz :D

Gün gelecek seni transfer edeceğiz Aslan. :D

O gün geldiğinde, şanlı bayrağımızı öperken ''yaşa bal porsukları'' diyeceksin. Büyük konuşma onun için. :asd22:

Bu söylediğin Melo'nun Fenerbahçe'ye transfer olup, bayrağını öpüp, yaşa Fenerbahçe deme ihtimalinden daha imkansız. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt