64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23. puanlar Çağrı Yüce den geliyor, Çağrı' nın puanları sanırım sonucu şekillendirecek;

12 Reamonn - Tonight
10 Axel Rudi Pell - Broken Heart
8 Fort Minor - Remember The Name
7 Göktan - Sen
6 Blank & Jones feat. Elles - Mind of the wonderful
5 ABBA - SOS
4 Beverley Craven - Promise Me
3 Katrina & The Waves - Love shine a light
2 EPICA - Storm The Sorrow
1 Marillion - Kayleigh

Bu sonuçlarla Volkan Güneş şampiyon oldu, kendisini tebrik ediyoruz. Kürsü için pek çok aday var bakalım ne olacak.

Hiç uzatmayalım, kürsüyü şekillendirecek oyları açıklayalım, nasıl olsa şampiyon belli :D

24. puanlar şarkısını şike ve strateji yapan yarışmacılara ithafen seçtiğini söyleyen Kedi Lobisinin başarılı yarışmacılarından Ali Ozer den geliyor;

12-Fly me to the moon
10-Angel
8-Brown eyed girl
7-Tonight
6-Storm the sorrow
5-Medley
4-Under Pressure
3-Who's crying now
2-Kayleigh
1-Your song

Ve final tablosu;

po0Qao.jpg

İlk kez dereceye girdim. 1.olamamanın burukluğu olsa da 2.olmanın da mutluluğunu yaşıyorum :D

Sempati duyduğum kedi lobisinin tekliflerini bekliyorum :D

@Volkan Güneş Tebrikler
@Ugur Kaya Tebrikler
@Mehmet Arslaner Tebrikler kardeşim lakin o avatarı şimdi değiştirmezsin de sen :D O yüzden buruk bir tebessüm var yüzümde :38573:

@B. Arda Aycan ağabey her ne kadar hiç sevmediğim tarzda bir şarkı şampiyon olsa da bu güzel yarışma için emeklerin için teşekkür ederiz :) Beni de 12. yapmayı ihmal etmedin hamdolsun :38573:

İlk kez dereceye girdim. 1.olamamanın burukluğu olsa da 2.olmanın da mutluluğunu yaşıyorum :D

Sempati duyduğum kedi lobisinin tekliflerini bekliyorum :D

Gençleştirme operasyonu kapsamında seni bünyemize katıyor, nice başarılar diliyoruz :D

Kedi Lobisi

@Volkan Güneş Tebrikler
@Ugur Kaya Tebrikler
@Mehmet Arslaner Tebrikler kardeşim lakin o avatarı şimdi değiştirmezsin de sen :D O yüzden buruk tebessüm var yüzümde :38573:

@B. Arda Aycan ağabey her ne kadar hiç sevmediğim tarzda bir şarkı şampiyon olsa da bu güzel yarışma için emeklerin teşekkür ederiz :) Beni de 12. yapmayı ihmal etmedin hamdolsun :38573:

Yok o bu yarışmaya özeldi, eski avatara 00:00 itibariyle döneceğim. :D

7.olmuşum 7/0 ile başlamasam kesin kürsüdeydim. bu arada lobilerden porsuklar dışındakiler bana uzak olsun.

emeğine sağlık abi herkesede tebrikler

Bu arada o 1 puan Alpay' a gitmeyecekti.

Ali' nin eksik olan puanı, 5 puanıydı. Ben sıralamasını kaydırıp, son puanı Ugur Kaya' ya verecektim. Böylece Alpay ve Uğur aynı puanla 3. olacaklardı. Ama Ali geldi ve 5 puanı direk Uğur' a verdi. Böylece Alpay dışarıda kalmış oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt