64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman şu benim avatarı büyütelim yahu, bak kürsüyede çıktık.
Onu Emrah Yıldırım'a anlat kardeşim :D Ama ben de destek çıkarım lakin işe yarar mı bilemem :D

Yine kafası karıştı :D
Ahahahhahahh hiç sorma kardeşim :D :D

Vurursunuz eyvallah ama ölmezsem sıkıntı büyük. :D
Ayberk Çetin sosyal mesajlar gelmeye başladı yandık :D

@Volkan Güneş Seni lobimize(komodo ejderleri) davet ediyorum, gördüğün üzere diğer lobi üyeleri hunharca şampiyon şarkına saldırıyor.
Sen ne ara komodin oldun kardeşim? :D Ben de diyorum bunun avatarında neden böyle garip bir yaratık var yeni uyandım :D :D

Erman Türker Dün Arda abi inanılmaz şeyler söyledi, anlaşılan yükselişim rahatsız etmiş. Kendi koltuğunu sağlamlaştırmak adına lobiyi küçülttüğünün istihbaratını aldım bu sabah, artık iflah olmaz onlar yeni rakibiniz komodo :D

Ohaaa Judas Priest-Angel 13. olabilmiş.

Ozan-Ayberk ağabeyler ve ben dışında puan veren çıkmadı mı o şarkıya. Mükemmel yahu. :(

@Erman Türker Dün Arda abi inanılmaz şeyler söyledi, anlaşılan yükselişim rahatsız etmiş. Kendi koltuğunu sağlamlaştırmak adına lobiyi küçülttüğünün istihbaratını aldım bu sabah, artık iflah olmaz onlar yeni rakibiniz komodo :D
Vay vay vay neler dönmüş serhat ya! :D :D Bunların hepsi dün mü oldu? :D Yani en sonunda B. Arda Aycan ile ipleri kopardın iyi olmuş iyi :asd22:

Şimdi biz ne kazandık ? 5 GSC puanımı sadece ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt