Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir daha söyle bakayım kardeşim tam anlayamadım ses gelmedi neyi kestirdin bir daha söyle orayı?Bu Erman Bey'i gözüme kestirdim. 2 parmagimla al aşagi etmeyi düşünüyorum.
Bir daha söyle bakayım kardeşim tam anlayamadım ses gelmedi neyi kestirdin bir daha söyle orayı?![]()
Kardeşim ne zamandır yoksun ESC'de ben ne yapayım?50 tane mention atmişsin içlerinde ben yokum. Takibimdesin abi. seni Gözüme kestirdim.
Pilavı mı yiyeli çok oldu diyorsunBirşey kestirdigim yok. Uzun seneler önce oldu o iş.![]()
Komodoyuz çok şükür![]()
Oğlum ben sana "Gazoz olma, efsane ol" demiştim. Sen gittin Didi oldun
![]()
Mehmet nasıl olsa şampiyon olamaz derken, efsane ol demişsin yani... Ben anlayamamışım abi onu![]()
![]()
E olamıyorsun![]()
Hani ebeveynleri tarafından sürekli aşağıya çekilen yetenekli çocuklar vardır, bu çocuklar bağlarını koparıp çok başarılı olurlar sonra ve ebeveynleri yüzsüzce yanaşmaya çalışır, ama iş işten geçmiştir artık...
Çok üzülüyorum böyle ebeveynlere abi![]()
Ahahaahah, Kedi Lobisinde çok itildim, kakıldım. Komodinlerle zirve yapacam, pişman olacaksınız diyorsun, peki. Aslan da giderken öyle demişti
Hadi ben kaçtım, gece 02:00' ye kadar çalıştım, çok işim vardı, yorgunluktan geberiyorum şu an, iyi geceler![]()
Alpay Asma Cumartesi ben yaparim diyordu65'i yapsak mı bugün yada yarın? Kafayı yiyecez sıkıntıdan.