64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

giphy.gif

Bir daha söyle bakayım kardeşim tam anlayamadım ses gelmedi neyi kestirdin bir daha söyle orayı? :asd:

50 tane mention atmişsin içlerinde ben yokum. Takibimdesin abi. seni Gözüme kestirdim. Birşey kestirdigim yok. Uzun seneler önce oldu o iş.:D

Volkan Güneş Ugur Kaya Mehmet Arslaner
Tebrikler beyler.
B. Arda Aycan emeğine ve eline sağlık abi.
Puan veren tüm arkaşlara teşekkür ediyorum. Dün bilgisayarım bozuldu. Mobilden takip edebildim ancak.
Bu arada Mehmet abi kedi lobisinden ayrılarak üzerindeki ölü toprağı attın. Bundan sonra 4 kere üst üste şampiyon bile olabilirsin. Umarım kariyerini kutsal komodo formasıyla başa vurursun. :)

Şimdi yarışmada hoşuma giden şarkıları indiriyorum da baya kötü puanlamışım.Pişman oldum verdiğim puanlara.

Hani ebeveynleri tarafından sürekli aşağıya çekilen yetenekli çocuklar vardır, bu çocuklar bağlarını koparıp çok başarılı olurlar sonra ve ebeveynleri yüzsüzce yanaşmaya çalışır, ama iş işten geçmiştir artık...

Çok üzülüyorum böyle ebeveynlere abi :D

Hani ebeveynleri tarafından sürekli aşağıya çekilen yetenekli çocuklar vardır, bu çocuklar bağlarını koparıp çok başarılı olurlar sonra ve ebeveynleri yüzsüzce yanaşmaya çalışır, ama iş işten geçmiştir artık...

Çok üzülüyorum böyle ebeveynlere abi :D

Ahahaahah, Kedi Lobisinde çok itildim, kakıldım. Komodinlerle zirve yapacam, pişman olacaksınız diyorsun, peki. Aslan da giderken öyle demişti :D

Hadi ben kaçtım, gece 02:00' ye kadar çalıştım, çok işim vardı, yorgunluktan geberiyorum şu an, iyi geceler :)

Ahahaahah, Kedi Lobisinde çok itildim, kakıldım. Komodinlerle zirve yapacam, pişman olacaksınız diyorsun, peki. Aslan da giderken öyle demişti :D

Hadi ben kaçtım, gece 02:00' ye kadar çalıştım, çok işim vardı, yorgunluktan geberiyorum şu an, iyi geceler :)

İyi geceler abi, iyi bak kendine :)

65'i yapsak mı bugün yada yarın? Kafayı yiyecez sıkıntıdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt