64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada o 1 puan Alpay' a gitmeyecekti.

Ali' nin eksik olan puanı, 5 puanıydı. Ben sıralamasını kaydırıp, son puanı Ugur Kaya' ya verecektim. Böylece Alpay ve Uğur aynı puanla 3. olacaklardı. Ama Ali geldi ve 5 puanı direk Uğur' a verdi. Böylece Alpay dışarıda kalmış oldu :D

Şampiyonluğu 2 defa 1 puan ile kaybetmişiz 3.'lük komaz bize ağabey. :D

Ellerine sağlık yarışma için.

YuroviZyon tarihinde en yüksek puan/toplam ülke oranına sahip şarkı 17. Oldu vay anasını

YuroviZyon tarihinde en yüksek puan/toplam ülke oranına sahip şarkı 17. Oldu vay anasını

Tv'deki Eurovision bence tırt :D Siyaseten puan veren bir müzikalite var sonuçta. Sadece ABBA çıkmış doğru dürüst o yarışmadan ki zaten ona da ihtiyaçları yoktu pek.

Şampiyon şarkı ile ilgili yorumun? :)

Lisede iken ergenler manyak gibi dinlerlerdi bunu. Böyle bir cool cool tavırlar, alaycı ifadeler ile Beatles dinleyen bizler ile dalga geçmeler.

Sevmezdim onun için pek. :D

Türünde başarılı olabilir ama pek katlanabildiğim bir tür değil.

Volkan Güneş Seni lobimize(komodo ejderleri) davet ediyorum, gördüğün üzere diğer lobi üyeleri hunharca şampiyon şarkına saldırıyor.

Tebrik eden herkese ve düzenleyen Arda abiye teşekkürler,2. ve 3. olan arkadaşları da tebrik ederim.

Uğur, ve Tolga'nın şarkıları harcanmış.

Epica'yı çok severim ama bana göre en kötü şarkısıydı o yüzden puan veremedim.

Bununla katılsaydı 1. olabilirdi.

https://www.youtube.com/watch?v=jxWHrHC2Qe4

Axel Rudi Pell'in de çoğu şarkısını dinledim son 1 yılda. Gitar alt yapısına hiç bir zaman kelime bulamadığım bir üstad kendisi, ama bu şarkısı kulağıma biraz zorlama geldi. :)

Lindsey Stirling'in ise en iyi performansı BANA GÖRE YASAKLI LİSTESİNDE OLAN

https://www.youtube.com/watch?v=-onQcF95pfs

Medley'de listem de olan bir şarkıdır ama bu başka.

Bence Yasin' in şarkısı da çok iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt