- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Yav kardeşim senin eskiden ne güzel mis gibi Metin Oktay avatarın vardı ona geri dönsene senYok o bu yarışmaya özeldi, eski avatara 00:00 itibariyle döneceğim.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav kardeşim senin eskiden ne güzel mis gibi Metin Oktay avatarın vardı ona geri dönsene senYok o bu yarışmaya özeldi, eski avatara 00:00 itibariyle döneceğim.![]()
Gençleştirme operasyonu kapsamında seni bünyemize katıyor, nice başarılar diliyoruz
Kedi Lobisi
Yav kardeşim senin eskiden ne güzel mis gibi Metin Oktay avatarın vardı ona geri dönsene sen![]()
![]()
Bu arada o 1 puan Alpay' a gitmeyecekti.
Ali' nin eksik olan puanı, 5 puanıydı. Ben sıralamasını kaydırıp, son puanı Ugur Kaya' ya verecektim. Böylece Alpay ve Uğur aynı puanla 3. olacaklardı. Ama Ali geldi ve 5 puanı direk Uğur' a verdi. Böylece Alpay dışarıda kalmış oldu![]()
Doğru valla 3.5 yıllık avatarı niye değiştirdiysem![]()
Şampiyonluğu 2 defa 1 puan ile kaybetmişiz 3.'lük komaz bize ağabey.
Ellerine sağlık yarışma için.
YuroviZyon tarihinde en yüksek puan/toplam ülke oranına sahip şarkı 17. Oldu vay anasını
Aha aydınlanma çağına girdi sonunda ahahhahahDoğru valla 3.5 yıllık avatarı niye değiştirdiysem![]()
Aha aydınlanma çağına girdi sonunda ahahhahah![]()
![]()
Aha aydınlanma çağına girdi sonunda ahahhahah![]()
![]()
Yine kafası karıştı![]()
Şampiyon şarkı ile ilgili yorumun?![]()
Volkan Güneş Seni lobimize(komodo ejderleri) davet ediyorum, gördüğün üzere diğer lobi üyeleri hunharca şampiyon şarkına saldırıyor.