Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Bu maçın en büyük getirisi bir daha tartışılmayacak olması
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yan top geliyor 0 temasla uzaktan rakip takip ediyo, abi sen defanssın elleri kolları aç temas et hücumcuyu boz böyle savunmacı olmaz
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu kor musunuz futbol cuhelasi misiniz ? Su adamin sacmaliklarini nasil goremiyorsunuz..10 yas buyuk 3.forvet ndoye ezdi gecti resmen.. ben bu kadar tirsak bu kadar aciz bir stoper performansi hatirlamiyorum.semihin bundan cok kotu maclari olmustir ama denayer kadar kabullenmis ezik durmamistir sahada.. adam hamlesiz resmen topu veriyor rakibe ondan sonra defans yapmaya calisiyor.. boyle stoper mi olur ya abi acin 2 mac izleyin ufkunuz acilsin su adamin transferini ucuz -son dk gibi nedenlerle savunanlara birsey demiyorum ama utanmadan su macin iyilerinden sayanlari gordum delirdim..
Son olarak acin ligtv quiz rodalleganin oldugu bolumu.. karsisinda en rahat oynadigi stoper kimmis daha iyi anlarsiniz yazdiklarimi.
Anlaşılmayacak bir şey yok. Serdar dediğimiz biyonik adam sürekli arızalı.bizim takimin futbolcusu degil. Maicon Serdar tandemini niye bozduk anlamadim