#64 Jason Denayer

Bu maçın en büyük getirisi bir daha tartışılmayacak olması

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fena yedek degil

Bu maglubiyet onun ustune yikilamaz

Serdar'in yerine tercih edilmemeli

Onumuzdeki yaz daha iyi bir yedek kovalanmali

Denayer kötü oynadı eyvallah diğer oyuncular dökülmüş
dc5e34846c41ac020e4e63a6e9eee16e.jpg

Max. yedek olabilir

Daha önce de şimdi de yetersiz olduğunu görüyoruz

Sırf iyi pas atması iyi stoper olduğu anlamına gelmiyor

Defansif özellikleri yetersiz, pozisyon bilgisi iyi değil, man marking vasat (rakip topu alıp istediği şey yapıyor), hava toplarında vasat

Bunu Serdarla değıl de Ahmetle kiyaslamak lazim.

tinercilerin bedavaya alacagı vidayı parası neyse verip alacaktık bize lazım olan adam vidaydı

Yan top geliyor 0 temasla uzaktan rakip takip ediyo, abi sen defanssın elleri kolları aç temas et hücumcuyu boz böyle savunmacı olmaz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunda ne buluyor millet anlamış değilim. Ne ilk geldigi dönem, nede şimdi, anadolu takımının oyuncusu, başka birşey olmaz bundan.

Ne kadar saatli bomba olsa da serdar oynamalı transfer gelene kadar. Serdar saatli bombaysa,denayer çiviyle güçlendirilmiş eyp.

Yan top geliyor 0 temasla uzaktan rakip takip ediyo, abi sen defanssın elleri kolları aç temas et hücumcuyu boz böyle savunmacı olmaz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk geldiginde de boyleydi 1 sene premier ligde oynadi hala boyle
gercekten oynadi mi yoksa bir benzerini mi gonderdi incelemeli

yahu kor musunuz futbol cuhelasi misiniz ? Su adamin sacmaliklarini nasil goremiyorsunuz..10 yas buyuk 3.forvet ndoye ezdi gecti resmen.. ben bu kadar tirsak bu kadar aciz bir stoper performansi hatirlamiyorum.semihin bundan cok kotu maclari olmustir ama denayer kadar kabullenmis ezik durmamistir sahada.. adam hamlesiz resmen topu veriyor rakibe ondan sonra defans yapmaya calisiyor.. boyle stoper mi olur ya abi acin 2 mac izleyin ufkunuz acilsin su adamin transferini ucuz -son dk gibi nedenlerle savunanlara birsey demiyorum ama utanmadan su macin iyilerinden sayanlari gordum delirdim..
Son olarak acin ligtv quiz rodalleganin oldugu bolumu.. karsisinda en rahat oynadigi stoper kimmis daha iyi anlarsiniz yazdiklarimi.

Takım kötüydü ama denayer rezildi
Ayagi ıyi deniliyordu ezdiği topun hesabı yok
Neyse destek olmak lazım sonuçta bizim oyuncumuz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu kor musunuz futbol cuhelasi misiniz ? Su adamin sacmaliklarini nasil goremiyorsunuz..10 yas buyuk 3.forvet ndoye ezdi gecti resmen.. ben bu kadar tirsak bu kadar aciz bir stoper performansi hatirlamiyorum.semihin bundan cok kotu maclari olmustir ama denayer kadar kabullenmis ezik durmamistir sahada.. adam hamlesiz resmen topu veriyor rakibe ondan sonra defans yapmaya calisiyor.. boyle stoper mi olur ya abi acin 2 mac izleyin ufkunuz acilsin su adamin transferini ucuz -son dk gibi nedenlerle savunanlara birsey demiyorum ama utanmadan su macin iyilerinden sayanlari gordum delirdim..
Son olarak acin ligtv quiz rodalleganin oldugu bolumu.. karsisinda en rahat oynadigi stoper kimmis daha iyi anlarsiniz yazdiklarimi.

malesef.... cok dogru bir post !!! herif hali saha gibi defans yapiyor

şu denayer şenol güneşin elinde yıldız stoper olur çok ciddiyim. kimse bugüne kadar hatalarını göstermemiş buna. her maçmı aynı şeyler yapılır yahu her geri kaçtığında pozisyon yiyoruz. halbuki çok hızlı çok seri fiziğide kötü sayılmaz çok rahat çalar topları bozar rakibi.. ama yok geri kaçıyor

Fener maçı sonrası, hava topu, pozisyonu takip etme ve markaj sorunlarını azaltmış izlenimi verdi ama bu maç gösterdi ki, aynen devam ediyor bu sorunlar.

Herşeyi geçtim bu adam pas veremiyor abi kaç defa önündeki adama pas atamadı taca atıyor topları hep

Hep top kullanma becerisinin yüksekliğinden dem vuruldu, o bakımdan hiç laf ettirilmedi kendisine hatta. Ancak bu maçta sayısız defa ispatladı ki o yönüyle de -bir stoper için dahi- yetersizdir, net...

Olağanüstü bir evrim geçirdiğine dair yeni kanıtlar olmadan, kimse bir daha bu argümanı kullanmasın lutfen!...

bizim takimin futbolcusu degil. Maicon Serdar tandemini niye bozduk anlamadim

m city bu adamın üstüne soğuk su içsin asla birinci sınıf takımlarda oynayamaz bizde sene sonu vedalaşalım

Geri
Üst Alt