#64 Juan Mata

Sosyal medyada fark edilmeyen nokta, biz bu adamı yedek olarak aldık. Zaman zaman 11'de şans bulur belki ama transfer sebebi bu değil. Verilen para absürt bir miktar da değil, sözleşmesi uzun da değil. Katkı verirse ne âlâ, vermezse de tecrübesiyle etrafına bir şeyler kattı deriz.

belki hava değişimi biraz kasmasına sebep olur. prime halinin 50%sine yaklaşsa 4 5 maç kazandırabilir diye umuyorum

Adamın Dünya kupası var :D En son Poldi'de vardı galiba bu paye.

1662626897006.webp

united forumunda yorumlar için => Juan Mata 'reaches free transfer agreement with Galatasaray'

1662627104698.webp

benzer yorumu kerem içinde söyleyebiliriz :red:

Hoş geldin aslan parçası.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani usta bir oyuncu transfer ettik hayırlı uğurlu olsun, bu ligde hemen hiçbir futbolcunun çıkamadığı seviyeye çıktı Mata kariyerinde kazanmadığı kupa kalmadı. Umarım başarılı olur

Mr. Kalite hoşgelmiş. Ligimizin seviyesinden ötürü beklenmedik bir etki yaratma potansiyeli var. Önemli olan fizik gücü, gerisi onun için hikaye kalıyor. Tıpkı Mertens gibi.

Bir cityli olarak matayı severim hayırlı olsun umarım taraftarımızı utandırır

Maçın tamamını da buldum, 4-5 ayda başına bir şey gelmediyse bu adam burada çok iş yapar. O kadar hareketli ki topsuz oyunda, tam takımın eksik olduğu profil. Rotasyonda çok ciddi katkısı olacaktır oyunumuza. İlk başta hiçbir şey yapmıyor gibi görünüyor ama öyle güzel yerlere hareketleniyor ki ya kendisi pas alıyor ya da peşine birisini takıp rakip presini bozuyor. Hiperaktif gibi 😄 25. dakikada 25 dakikadır uyuyan, yürüyen ManU'yu tek topla pozisyona soktu. 30. dakikada yine tek top pozisyon, 45. dakika yine kendisi hazırladı pozisyonu, asist yaptı ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Brentford bayağı kötü, öylece bekliyor rakibini ama Mata'nın toplu-topsuz oyunları çok iyi.

Abi Mata bu adam ya. Boru mu. Bence çok kişiyi yanıltacak. Epey iş yapacak diye düşünüyorum. :ka:

Geri
Üst Alt