- 20 Mayıs 2011
- 23.089
- 10.121
- 1.873
Reis içten içe çok umutluyum senden. Adem Büyük vibe’ı yaşatıyor bana, hayırlısı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam eğer mertens falan gelmeseydi yüzde yüz katılıyorum ama iyi bir kontratı var. ya tutarsa gibi. yedek kulübende bir tane adam yok mertens çıktığında. bu adam 60’dan sonra bile girse lige yeter.yahu yazmayayım, bizim topçumuz artık dedim ama istemeyenlerden biri olarak bu adam geçen sene toplamda sadece
409 dakika süre almış
5 tane 90 dakika bile etmiyor.
Ondan önceki sene de:
861 dakika süre almış
10 maç 90 dakika bile yapmıyor o da
Adamın tekniğine,karakterine,ismine kimse laf etmiyor zaten. Ezbere 4-5 yıl önceki Mata'yı almışız gibi istemeyen insanlara bok atmayalım.
Felipe 25 yasindaydi bize geldigindeGalatasaray’da Felipe vardı..
Bilenler bilir..
Ara paslarını izlemek için giderdik ASY ye..
Futbol beyinle oynanan bir oyundur..
Yaşa çok takılıyorsunuz…
Ben de düşük beklenti ile bakıyorum Mata transferine ile Felipe ile Mata yaşça bile kıyaslanmaz. Mata yüksek tempoda oynamaz elbette ama topsuz oyunda çok büyük yetenektir kendisi sürekli yer değiştirerek oynar. Pas kanalı oluşturur, takımı rahatlatır her maç 30-35 dakika oynayacak bir Mata bu ligi donunda sallar.Felipe 25 yasindaydi bize geldiginde
Aynen öyle. Yeter ki verimli kullanabilelim. Form geçicidir, klas kalıcıdır.Hagi de 35 yasinda Milan'in, Monaco'nun icinden geciyordu. Roportajda oldukca motiveyim demisti. Insallah cok iyi verim aliriz
MertensAynen öyle. Yeter ki verimli kullanabilelim. Form geçicidir, klas kalıcıdır.