#64 Juan Mata

Bitik bir adam. Devre arası bir keriz Arap takımı falan bulsak da göndersek.

Bunda suc yok bunu kadroya alanda suc. Adam ben bitmisim diyor ama oynuyor

anca gole ihtiyaç varken oynatılır belki, rakip saldırırken veya gole ihtiyacı varken eksik oynatıyor takımı.

direkt antrenör ekibine geçsin aynı maaştan kontenjanı açalım bari

mesut'a bitik falan diyoduk da onun fizik mata'nın yanında mbappe kalır

Normal sartlarda transfer acilinca tesekkür edip gönderilmeli ama parasini birakip gidermi bilmiyorum. Gitmese bari üc bes birseyler verip gönderilmeli, yerine cok daha iyi bir orta saha bulmamiz gerek.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dogru sekilde oyuna almıyor adam matayı,devre arası gitse niye gitti demem o ayrı

Devre arası Pva yollanacak haberleri var ama şu anki formlara göre Mata, Seferovic ve Dübüa, Pva'nın gerisinde. Gitmeyi hak edenin Pva olduğunu düşünmüyorum.

Oynayacak kondisyondan çok uzak belki son 10 dakika falan olabilir ama 30 dakika bile oynayacak durumda değil maalesef.

PVA gitmeyi hakediyor; Mata ve Seferovic ise jübileyi hakediyor.
Taşdemir 3 depardan sonra pert. 2-3 maçlık canı var. Kazım bugün koltuk değnekleriyle ayrılmış. Devre arası sol bekte karavana atma ihtimalimiz de az değil. Pva ile sezon sonunda yollar ayrılmalı şimdi değil.

Taşdemir 3 depardan sonra pert. 2-3 maçlık canı var. Kazım bugün koltuk değnekleriyle ayrılmış. Devre arası sol bekte karavana atma ihtimalimiz de az değil. Pva ile sezon sonunda yollar ayrılmalı şimdi değil.
Bencede PVA'ya sene sonuna kadar ihtiyacımız olacağı icin kalmalı; bu sezonki performansından dolayı gitmeyi hakediyor demek istemiştim.

Geri
Üst Alt