65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
perşembe cl kurası var çarşamba yapılsın cl korkusunu sonuçlar açıklanınca üzerimizden atmaya çalışırız :D

B. Arda Aycan abi elimde müthiş bir parça var. O parçayla şampiyon olmayı çok istiyorum. O yüzden ocağına düştüm. Bu akşam patlat bir yarışma.

Yarışma açacaksanız ilk 2 saat puan yollanamaz diye bir kural ekleyin abiler kardeşler. :D

Strateji ihtimalini %100'den %99.9'a indirebiliriz böylece. :asd22:

Benim elimde de müthiş parçalar var n' apçaz? :D

Abi gözün doysun. 8 şampiyonluğun var. :D Bundan sonra ne yapacaksın müthiş parçaları? Bırak, gençlerin önü açılsın. Bak Queen'den sonra üzerimdeki ölü toprağını atamıyorum. Tek şampiyonlukta kalakaldım. Alpay'ın psikolojisi bozulmasın diye hep seferber olup yarışma yaptınız, yaptırdınız. Bi kere de benim hatrım için yapın.

Abi gözün doysun. 8 şampiyonluğun var. :D Bundan sonra ne yapacaksın müthiş parçaları? Bırak, gençlerin önü açılsın. Bak Queen'den sonra üzerimdeki ölü toprağını atamıyorum. Tek şampiyonlukta kalakaldım. Alpay'ın psikolojisi bozulmasın diye hep seferber olup yarışma yaptınız, yaptırdınız. Bi kere de benim hatrım için yapın.
Emrah Yıldırım daha dönmedi mi?

Dönmediyse Tuncay Tum ve Burak Pakdemir e de bir sorun.

Hiç biri yapmazsa ok, ben yaparım.

:hat:

Sana kurban her bir can
Çıldırt bizi Arda Aycan

Abi Emrah emekli olalı çok oldu. Tuncay ve Burak da piyasalarda yok. İşleri var. Yani yarışma yapacak 3 kişi var şu an. Sen, ben, Erman abi. Bu sefer de idare et. Gelecek sefer Erman abi ile ben hallederim. :)

İyi peki, hazırlanın bakalım :)

662.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt