65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oo yarışma mı var. Fırtınalı taraftarlık günlerimizde tek sığınak burası. Şu yarışma da olmasa intihara sürükleyecek bu Hamza ve yönetim bizleri.

Kaçta açacaksın konuyu B. Arda Aycan

Tapatalk

Gün birlik ve beraberlik günü ey komodo ejderleri! Size sesleniyorum. Toplanın ve bu sefer tam kadro yarışmayı zindan edelim diğer lobilere!
Eray ÖZTÜRK Cuma Yanutla Göktuğ Çakırlar Güray Ataman Mehmet Arslaner Teoman Eraslan Tevfik Aksoy Ömer Tuğrul Yılmazer Erdi Güneş Ismail ARIK Tuncay Van Atakan Arda

ismini unuttuklarım varsa kusura bakmasın. Şimdiden hazırlığınızı yapın.
Şarkımız hazır. Sen şampiyonluk için konfeti ve şampanya stok et Aslan.

Tapatalk

Sarkim hazirdi hem de :(

Beni önceden yazsaniz olmaz mi? Ya da birisine vekalet versem :D

Bu arada yarışma için önce bana, çünkü ben ısrar etmesem hayatta yapmazdı Arda abi. :D
Sonra zaman ayırdığı için Arda abiye.
En son da yatıp kalkıp Alpay'a dua edin. Alpay ne alaka derseniz? Çünkü adamın bozuk psikolojisi ilk kez işe yaradı. Koz olarak kullandığım için Arda abinin hayır deme şansı kalmadı. :D

Gün birlik ve beraberlik günü ey komodo ejderleri! Size sesleniyorum. Toplanın ve bu sefer tam kadro yarışmayı zindan edelim diğer lobilere!
Eray ÖZTÜRK Cuma Yanutla Göktuğ Çakırlar Güray Ataman Mehmet Arslaner Teoman Eraslan Tevfik Aksoy Ömer Tuğrul Yılmazer Erdi Güneş Ismail ARIK Tuncay Van Atakan Arda

Siz bu kadar kişi var misiniz yav. kuru kalabalik gibi. kaç şampiyonlugunuz var sormasi ayip.:asd22:

Siz bu kadar kişi var misiniz yav. kuru kalabalik gibi. kaç şampiyonlugunuz var sormasi ayip.:asd22:

Bu kadar da değil. Daha bunun @Musap Aydınlı'sı Furkan KAN'ı var. :D Onlar cezalı olduğu için yazmadım. Yahu öyle ya da böyle en çok üyesi olan lobiyiz. Niye kıskanıyorsunuz? Tek sorunumuz tam kadro olamamamız. Hep 2-3 kişiyle katılıyoruz en fazla. Tam kadro olsak duramazsınız. :D

Abi benim bu teee kaç yarışma önceden bi 10 puanım vardı kazandığım. O niye eklenmedi halen? :asd22:

Can kardeşimizi yazalım bence. Yarışmanı müdavimlerini korumak lazım. Bu kadar tolerans da olsun bence.

Tapatalk

@Eray ÖZTÜRK @Cuma Yanutla @Göktuğ Çakırlar @Güray Ataman @Mehmet Arslaner @Teoman Eraslan @Tevfik Aksoy @Ömer Tuğrul Yılmazer @Erdi Güneş @Ismail ARIK @Tuncay Van @Atakan Arda

Bugun mu yarısma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt