- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
@Aslan Türkoğlu yasaklı listesini güncelle o zaman![]()
Sadece son yarışma mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Aslan Türkoğlu yasaklı listesini güncelle o zaman![]()
Sadece son yarışma mı?
@B. Arda Aycan abi kaçta açacan kayıtları ona göre ayarlayalım kendimizi
Şarkımız hazır. Sen şampiyonluk için konfeti ve şampanya stok et Aslan.Gün birlik ve beraberlik günü ey komodo ejderleri! Size sesleniyorum. Toplanın ve bu sefer tam kadro yarışmayı zindan edelim diğer lobilere!
Eray ÖZTÜRK Cuma Yanutla Göktuğ Çakırlar Güray Ataman Mehmet Arslaner Teoman Eraslan Tevfik Aksoy Ömer Tuğrul Yılmazer Erdi Güneş Ismail ARIK Tuncay Van Atakan Arda
ismini unuttuklarım varsa kusura bakmasın. Şimdiden hazırlığınızı yapın.
63 ve 64 de girilmemiş olabilir, en son öyleydi. Sonradan girildi mi bilmiyorum.
Gün birlik ve beraberlik günü ey komodo ejderleri! Size sesleniyorum. Toplanın ve bu sefer tam kadro yarışmayı zindan edelim diğer lobilere!
Eray ÖZTÜRK Cuma Yanutla Göktuğ Çakırlar Güray Ataman Mehmet Arslaner Teoman Eraslan Tevfik Aksoy Ömer Tuğrul Yılmazer Erdi Güneş Ismail ARIK Tuncay Van Atakan Arda
Sarkim hazirdi hem de![]()
Beni önceden yazsaniz olmaz mi? Ya da birisine vekalet versem![]()
Siz bu kadar kişi var misiniz yav. kuru kalabalik gibi. kaç şampiyonlugunuz var sormasi ayip.:asd22:
Sen yedek olarak girersin. Biri gelmezse sen girersin. arda abiye gönder şimdiden.ley:
Ne dersin buna abi? @B. Arda Aycan
Can, liste dolduktan sonra eğer yedek talebi de olmazsa, olabilir. Ama katılamazsan da n' olcak en fazla 1 hafta sonra yenisi yapılır![]()
Gün birlik ve beraberlik günü ey komodo ejderleri! Size sesleniyorum. Toplanın ve bu sefer tam kadro yarışmayı zindan edelim diğer lobilere!
@Eray ÖZTÜRK @Cuma Yanutla @Göktuğ Çakırlar @Güray Ataman @Mehmet Arslaner @Teoman Eraslan @Tevfik Aksoy @Ömer Tuğrul Yılmazer @Erdi Güneş @Ismail ARIK @Tuncay Van @Atakan Arda