valla gençler inanın bende hobidir altyapı.yıllarca oynadım futbol ama türkiyedeki potansiyeli maalesef kimse göreniyor.en basiti 80 mlyon nufusumuz var ve ınanılmaz futbola ılgılıyız ama oyuncu çıkaramıyoruz,bu çok enresan bir çelişki.taa emre belezoğulları döneminden beri izlerim galatasarayın paf takımınınice yıldızlar geldi nice yıldızlar yok oldu gitti şu altyapıdan.cafercanlar mğlayimler oğuz sabankaylar alperler faruklar ilkerler mert afyonlar emre köroğlu ve unuttuğum niceleri.sıkıntı bence 18-19 yaşındaki oyuncuda değildir sıkıntı bence o kırılma noktasında oyuncuyu hazırlayan hocalarındadır.ama bu yılın başında altyapının başına tugay kerimoğulları gibi karizmatik bilgili vizyon sahibi adaletli ve en önemlisi adam gibi bir adam.umutlanmak ta değil aslında benimki kesin ama kesin tugay oyuncu çıkaracak altyapıdan,sadece altyapı oyuncularının sabırlı ve çok çalışması şart.beğenilen oyuncular var herkes tarafından altyapıda ama doğru söylemek gerekirse beni hayal kırıklığına uğratanlarda oluyor.futbolda sadce başarılı olmak için yetenek yetmiyor bunun yanında iyi bir profesyonel iyi bir takım oyuncusu olmak şart.neden berkın cem berk sınan çetın bilal ahmet cumhur varken anıl dilaver a takımına yükseldi ,öyle altyapıdan atakım antremanlarına katılan oyuncular gibide değil direkt a takım kadrosuna alındı.çünkü anılın diğer arkadaşlarından birkaç farkı var.1 takım oyuncusu 2 futbol zekası çok iyi 3 fizik durumu 4 her iki ayağınıda çok iyi kullanması 5 sürati....bu özelliklein var olduğu oyuncular var ama hepsinin bir arada toplanması gerekiyor.mesela berkındede hepsi var ama takım oyuncusu olması lazım,berkınden çok umutluyum mesela .ama ben tabii nacizane fikrim cem sultanın spekteküler özelliklere sahip bir forvet oyuncusu olduğu kannaatinde değilim,daha çok bana stsl de ortalama bir forvet oyuncusu olabileceği görüntüsünü veriyor,en önemli dezavantajı sağ ayağını hiç kullanaması.bilal özhanda a takımda ilerde yer bulabilecek potansiyele sahip bir genç onun da atrıları var lider özellikli iki ayağıda iyi orta saha olmasına rağmen gole çok yakın güçlü ve 92 doğumlu.bunun dışında kalan ahmet sinan cumhur berk cem emrah yollu gibi isimlerin a takımda şans bulamayacaklaını ve en yakın zamanda kendi gelecekleri adına başka takımlarda şanslarını aramalarını öneririm.unuttuğum yusuf onur arıkan semih oğuz içinde çok beğeniyorum ikisinide aslında kişisel kanaatim gs atakımında mutlaka ılerde degerlendirilmeleri ama mevkileri çok zor mevkiler ben gs de ki bu mantelıtenın onları a takıma çıkarmayacağı düşüncesindeyim