#66 Anıl Dilaver

Cevap: #66 Anıl Dilaver

anıl dilaverin samsunsporda 1 sene kiralık çok iyi bir sezon geçirip geriye bomba gibi döneceğine olan inancım tam...başarılar anılll

gitti arkadaşım sen basın haberlerını bekleme kaynak sağlam..anıl samsunsporda

sen neyapıcan kaynağı yarın görürsün goruncede aklına ben gelırım

anıl dilaver kendisini 1 yıllığına kiralık samsunspora bağlayan imzayı attı

iyi anılıda verin bütün gençleri verin sonrada a2 liginde şampiyon olduk diye övünelim bizde.

Sonrada altyapı diye övnüp GSTV de sürekli A2 maçlarını yayınlatırlar .Fatih Hoca'da gençlere şans vermiyorsa artık diyecek pek birşey yok.

ali naci küçüğe göre mi?ya da herhangi bi duyuma göre ?geçiniz. o formayla görmedikten sonra inanmam.daha dün antrenmandaydı.

Şampiyon olan A2 den bir tane adam kalmadı doğru düzgün bir Berkin kaldı onuda yakında kovalarlar !!!

ben dun yazdığımda anılın samsunspora gittiğini kimse kalee almadı. medyadan daha önce yayınladım farkındaysanız

bakalim samsunsporda neler yapicak, yanilmiyorsam 21 yasinda, artik gaza basma zamani

Cevap: #66 Anıl Dilaver | Samsunspor'da Kiralık

Yedek-Devre disi arasinda gidip gelir oynayamaz Samsun'da..

panpa golle başlamıştı ses soluk kesildi sonra

birileri çok fm oynuyor herhaldi. gerçek hayatta bu işler böyle yürümüyor. takımda baroşa yer bulamazken birileri anıla formayı al giy mi diyecekti.

bu sene performansının neticesinde takımda kalır veya gider.

Anıl Dilaver ya Arda Turan olur ya da Aydın Yılmaz. Nedense ortasını göremiyorum bu çocukta.

Geri
Üst Alt