#66 Arda Turan

Umarım şu yorum ironidir. Rizespor maçında kart görmemek için faul bile yapmayan Eyüpspor Osimhen'i ve diğer oyuncularımızı resmen biçti saha da. Yüze dirsek atmalar, ayağa tabanla girmeler. Az kalsın osimhen'i sakatlıyorlardı ilk yarıdaki bir pozisyonda. Malum tescilli camia'ya karşı böyle sert oynayacaklar mı göreceğiz.

Arda denen şahıs bu kulübün kapısından içeri giremez. Girerse her gün her saniye her sosyal mecrada dibine kadar eleştiririm yerden yere vururum.

Ben de şu yorum için aynısı düşünüyorum. 5 atmışsın hala şaka gibi yorumlar.

Buyur geç mi diyecekti Arda? Fener'e öyle mi dedi ayrıca? Şerefi olan adam kendi profesyonel sözleşmesi olan takım için elinden geleni yapar, gönlündeki için değil.

Buyur geç mi diyecekti Arda? Fener'e öyle mi dedi ayrıca? Şerefi olan adam kendi profesyonel sözleşmesi olan takım için elinden geleni yapar, gönlündeki için değil.
Ki bence bir td kendi takımına nasıl buyursun geçsinler diyebilir ki öyle bir olasılığı tutturma şansı yok adamın. Ha bodrum gibi gider yedek kadro ile çıkar ona eyvallah anca o şekilde yapabilirsin zaten. Mesala sahada caner gibi bir adam varken ardanın oraya taktiksel olarak müdahale etme şansı yok herif yürüyen fenerbahçe.

Yorumu yanlış anladınız. Ben Arda bize karşı kaleyi açsın demedim. Sert oynadılar dedim. Bir önceki Rizespor maçını izleyenler ne demek istediğimi anladılar.

Mücadele etsin baskı kursun sonuna kadar savaşsın hepsine eyvallah ona lafımız yok ama bu şekilde oyuncularımızı sakatlayacak kadar sert oynatması kabul edilemez.

Okan Buruk'u buraya getiren şey bize karşı sonuna kadar savaşıp anadolu takımlarıyla bizi yenmesiydi. Çatır çatır sert oynatıp dirsek attırıp, tabanla girdirip oyuncularımızı sakatlayacak şeyler yaptırmadı Okan Hoca.. ikisini ayıralım. İkisi farklı şeyler.

O yüzden arda malum camia'ya karşı sert oynayacak mı göreceğiz dedim. Mücadele etmesin demedim. Görünen o ki birilerine yaranabilmek için bizi karşısına almayı seçti Arda.. kendi bilir. Bu kulübün kapısından içeri girebilir mi görürürüz.. Benimle aynı fikirde olan milyonlar var. O açın bakın sosyal medyaya..

millet geyik yapiyor saniyordum ama ciddi ciddi Arda hocanin yatmasını bekleyenler varmis yahu :).

eyup gibi mutevazi bir kadroyla 3.lugu zorluyor adam, Atletico Madrid icin adi geciyor zaman zaman, galatasarayin gelecekteki potansiyel teknik direktor adayi tüm kendi bireysel hedeflerinden vazgecip macmi satacakti sana? 5 atmışız hala sert oynatti dyenler var :). cezali oyuncu oynatip hukmen macimi verseydi? :)

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapomparator Mou'dan ikinci kez puan alacak. Biz de o gün Kayserispor'u yenip şamp. olacağız.

Helal sana Kapomparator.

Arda Turan Kadıköy'de Fenerbahçe'ye çelme takar ve şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

Fb medyası bu işlerde bizim taraftarı eski oyuncuları kolay gaza getiriyor Arda elinden geleni yaptı ki yapsın tabi gücü yetmedi o sebeple ekstra anlam yüklemeye lüzum yok.

bizden puan aldığında fbye yatacak acun abisi falan kafa ütüleyip durdunuz gitti onlara da çelme taktı, hatta kazanıyordu hakem engel oldu

dün de 5 attık manyak mısınız nesiniz yaw herif gsli işte ne diye tutulmaya yer arıyosunuz şu iğrenç ortamda çok gsli varmış gibi

bizden puan aldığında fbye yatacak acun abisi falan kafa ütüleyip durdunuz gitti onlara da çelme taktı, hatta kazanıyordu hakem engel oldu

manyak mısınız nesiniz yaw herif gsli işte ne diye tutulmaya yer arıyosunuz şu iğrenç ortamda çok gsli varmış gibi
Kapoyu severim geçmişi tasvip edilmese de

Eyüple avrupa yaparsa çok büyük başarı elde etmiş olur keza yapmasa da başarısı ortada 2. Lig kalitesinde ve inanılmaz dar bir kadrosu var ama seneye ne yapacak çok merak ediyorum transfer yasağı yüzünden

Çok büyük hoca olacak Avrupadada hocalık yapacaktır.

seneye düşer eyüp eğer kadro kuramazlarsa, mevcutta bile paralarını alamıyor diyorlar oyuncuların. arda tüyse iyi olur yoksa kümeye oynayan bi kulübün hocası olacak. çok yaşlı kadroları var.

Yatma yatmama mevzusu değil zaten Arda'nın işi olmaz bu konular ile, o tarz yorumlar işin goygoyuydu da ilk maçtaki gibi nasıl yazalım, pek çirkefliğe başvurmadı. Berke bile Osimhen yerdeyken hemen dışarı gönderdi topu. İlk maçta aynı kişi ortamı germek için yedek kulübemize koşarak top fırlatmıştı, son dakikalar sürekli biri yerdeydi, Arda oralı olmamıştı. Okan Buruk'un maç sonu zaman geçirdiler, yerde yattılar sözüne ''Okan Abi öyle dediyse ayıp etmiş, biz hep oyunu güzelleştirmeye çalışıyoruz'' demişti. O maç Arda'nın oyunu güzelleştirdiği yoktu.

İlk maçta sosyal medyanın gazıyla yatacak algısını kırmak için zaman geçirme ve ortamı germe işini abartmıştı kısaca.

Aslında ilk maçtan daha iyi oynadılar ikinci maç, orası da futbolun cilvesi. 8 isabetli şuttan 5 gol çıkardık.

Yaşıtlarından ve kendinden "büyük" hocalardan çok olgun. Futbol anlatırken şiir gibi herif.

Kapomparator.

Arda Turan'a Shakhtar Donetsk'in dışında Süper Lig’den bir takımın da ilgisi var. (Ertan Süzgün)

Geri
Üst Alt