#66 Arda Turan

Başka nere istedi acaba merak ettim enteresan bir tercih Ukraine gitmek yani.

İnternette okan hocaya yurtdışından talipler var ama takımlar fetortivo pensilvaya united diye kahpece yorumlar gördüm

Sana istediğin küfürleri etmeyecem.Mübarek günlerde aynı 1 iblis gibi davranıp beni günaha sokmaya çalışıyosun.Seni Allah'ıma havale ediyom..

Dün belgeselini izledim, cok güzel olmus, begendim

Bir gün elbet bizde hocalik yapacaksin büyük kaptan

Avrupa futbolu genç oyuncudan sonra genç hocaya yatırım yapmaya başladı. Real Madrid de dahil.
bu noktayi guzel yakalamissin sevgili ozan .

begendigim ve etkili buldugum ornek uzerinden gidersem ,
ben sahsen , 80 jenereden ; como - fabregas 'in sonraki surecini merak ediyorum. oyun olarak sezon boyu begendigim bir sunumu oldu .

keza,
, italya ligleri ozelinde son bir ornek 70ler jenereden ; *grosso nun ^yeni sezonunu merak ediyorum .

*<- kanimca , grosso juve uzerinde devam etseydi (juve u19 u calistirdi) next gen vs derken a takima gecis yapip - ansizin alttan a takimda basa gelen pirlo'ya nazaran- juve seruveni nasil olurdu sorusuna bugunden bakinca ayri bi merak ederim .

alt yapidaki hocalik performansi iyi olan grosso , u19 dan sonra kendi yoluna gitmeyi tercih etti .
ozellikle ilk ciddi test'i basari ile gecmesi onemli kirilma durumudur kariyeri adina . bari ile yaptiklari.
derken, buna yakin basarili gecen frosinone ,, oradan ufak bir yurtdisi test lyonla .
son duzlukte ise suan oldugu sassuolo'yu bu sezonki basarili kenar yonetimi ile serie a 'ya cikarmasi .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli ,

saygi ve selamlar .

Arda Turan: "Shakhtar taraftarlarına mutlu anlar yaşatmak istiyorum. Hem Ukrayna hem de Avrupa'da kupalar kazanmak için yüksek bir motivasyonumuz var." Başarılı olur veya olmaz hedefleri açısından vizyonlu 1'i..
Resim

Severim kendisini ama eyuspor’un basindayken silmedigi yazi’yi simdi silmesi yanlis

Rakip taraftarlara malzeme vermis oldu

Okan hocam fatih hocadan sonra ardayı da ihraç etmiş yurt dışına.
Yurt içinde ise fenerde 1 portelizli 1 ismail kıyımı devam ederken, bjkta 6 ayda 1 hoca değişimi olmakta

Seviyoruz kardesim yalan mi söyliyelim
Ins cok basarili olur shaktar ile
Kücümseniyor da en son tr den hangi teknik adam shaktar gibi normal bi seviye takimin basina gecti?
Shaktar bence çalışılabilecek güzel takımlardan biri. Luce ile yaptıkları ortada, savaştan dolayı sekteye uğradı ama yolu açık olsun

Geri
Üst Alt