#66 Arda Turan

Süper Lig'de biz haric herkes ister zaten. Aslinda Basaksehir yakisirdi ama onlar Cagatay'la devam eder herhalde.

Shakhtar Donetsk, Arda Turan ile sözleşme şartlarında büyük oranda anlaşma sağladı. İki taraf arasında son detaylar görüşülüyor.
@ertansuzgun

Kapomparator Kapomparator Kapomparator Arda Turaaaann

eyüp seneye düşer muhtemelen giderek mantıklı hamle yapıyor

Shakhtar Donetsk, Arda Turan ile sözleşme şartlarında büyük oranda anlaşma sağladı. İki taraf arasında son detaylar görüşülüyor.
@ertansuzgun
denildigi gibi ^anlasma saglanirsa ,

nacizane dusuncem ;
kendini disari da test etmesi guzel bir adim olabilir .
ancak, baslangic olarak -bu tur bir lig- dogru adim mi , bu da yoruma acik . her ne kadar shaktar gecmis yillardaki yatirimlari ve scoutsal girisimleri ile takdirimi kazansa da , - konuya arda turan ozelinde baktigim vakit ; daha esnek
secenek baglaminda , misal- riera gibi - balkan tandansli bir lig den ilerleyebilirdi .

tum bunlar goreceli elbette .

isler yolunda giderse , sonraki adimi oynattigi oyun tarzina yansiyan bir lig ve takim da sergilemeli diye dusunuyorum .

velhasil ; olur da bu haber kesinlesirse , shaktar bazli guncel kadrolari , durumlari vb'ye dair genel bir yorum yapmak isterim .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

En son bizim maçta baktım ne oynatıyo diye

Yine bi bok anlamadım

Var mı bunun ne oynattığını anlayabilen

Kendisinden beklemediğim derece ince bir harekette bulunmuş bravo

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Arda:ben efeciyim,çok beğeniyorum

Şaktara td olmuş bakalım ayhan abisinin küçük oğlu efesini 20m euro wonderkid fiyatına şaktara isteyip aldıracak mı merakla bekliyorum

Shaktar çok zengin kulüp herşeye rağmen. Kendisini gösterirse yolu açılır, tebrik ederim bence büyük başarı son 2 sezonda yaptıkları.

Kendisi bir sonraki Gs Legacy'in teknik direktörüdür.

Eyüp'ten değil de Shaktar'dan gelecek olması olumlu.

Ciddi bir network ile gelecektir zaten muhtemelen.

Daha önce bu kadar cabuk Avrupa’ya sicrama yapan Türk TD oldu mu? Helal valla

Shaktar çok zengin kulüp herşeye rağmen. Kendisini gösterirse yolu açılır, tebrik ederim bence büyük başarı son 2 sezonda yaptıkları.
lucescu baslangicli surec den bugune - shaktar - kulup planlamasi olarak begendigim kuluplerden .

diger yandan ,

daha bugun yabanci bi kaynak da okudugum haber de ;
shaktar'in , fransa kupasinin flash cikis yapan takimi *dunkerque nin hocasina(luis castro) teklif goturdugu yaziyordu .

saygi ve selamlar .

Avrupa futbolu genç oyuncudan sonra genç hocaya yatırım yapmaya başladı. Real Madrid de dahil.

Geri
Üst Alt