#66 Arda Turan

Adam ben bir şey yapmadım derken Galatasaray a karşı bahsediyor o bonservis-maaş muhabbetinide açıklamıştı.
Yav millet başarı için kimleri kimleri sahipleniyor, bir araya geliyor alkışlıyor burada kendi evladımıza her gün bıdı bıdı yapılıyor. oynayacak işte bu takımda formayıda giydi kudurun anasını satayım.

Adam ben bir şey yapmadım derken Galatasaray a karşı bahsediyor o bonservis-maaş muhabbetinide açıklamıştı.
Yav millet başarı için kimleri kimleri sahipleniyor, bir araya geliyor alkışlıyor burada kendi evladımıza her gün bıdı bıdı yapılıyor. oynayacak işte bu takımda formayıda giydi kudurun anasını satayım.
Aynen öyle. Millet derdi nedir anlamıyorum. Gereksiz geriliyorlar.

Arda sakalları boyatmış herhalde tek tel beyaz kalmamış sakallarda.

Yeni Hali
IMG_0617.webp

IMG_0620.webp

Eski Hali
IMG_0622.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyunculugu konusunda bisey diyemem beklentiyede girmem fakat eger alehimize biseyler olursa saha disi mevzularda cok is dusecek. Zaten getirilme nedenlerinden biride bu olsa gerek.

transfer falan yok zaten...bol bol bu serseriyi cilalayip haber yaparlar...

yok ama abi ardanın oyunu da daha iyiydi griezmanndan, griezmann sadece sayı olarak dolduruyo takımı yaptıgı hiçbi şey yok, coutinhodan beter çıktı
Griezmanı solda oynatırsan bir şey yapamaz anormal bir şey yok ki gene 20 gol katkısı verdi.

Arda da en iyi döneminde o kadar katkı vermişti zaten.

Kanatta oynatilirsa ikinci Babel vakasini gorebiliriz.
Umarim hoca onu 8-10 numarada kullanir.

Istemedim, kizdim, nefret ettim ama geldi ve bizde destekliyoruz, baska oyuncuda yok zaten.

Hadi Arda Turan göster Galatasaray sevgini, bizim Ligde 34/35 yasindaki Adamlar bile performans gösteriyorsa, sen A.Madrid ve Barcelona tercübeble gösterirsin.

Insallah bu sene Sampiyon oluruz!

Geri
Üst Alt