#66 Arda Turan

1 devreyi çıkartır Arda, 3 maç izledik bu 3 maçın hepsinde Arda sonradan oyuna girip rakip defansı yıpratmalıydı, ilk yarı kondisyonu güçlü olan defansların kucağına atıyoruz Arda'yı, zaten ben Fatih Hocanın oyuncu değişiklikleri ve bu takıntılarını asla anlayamıyorum.

Birde kızdığım diğer nokta geçen de belirttim, avrupa'da maç varmış da oyuncular yoruluyormuş. Gören 27.haftadayız sanacak, şöyle sözlere tutuluyorum ben. Bu Fatih Terim de olsa (Ki kralıdır ligin) ben takarım bu laflara.

Olmayacağı aşikar olan şeyleri ısrarla denemesine takığım ben de bu aralar. Yok yani ne arda ne babel olmayacak ne zorluyorsun. Ardayı bir nebze anlıyorum romantizme kaçıyor hikaye yaratma duygusu fln da Babeldeki ısrarı nedir yani. Bu kadar gamsız bir heriften ne bekleyebilirsin.

Tamam para yok transfer yapamıyoruz kabul o zaman stratejini değiştir. Genç oyuncu parlatmaya çalış. Bir dene en azından olmazsa yine döner tecrubeli oynatırsın.

Fatih Terim Arda ile ters düşmek istemiyo bi daha ben bunu anlıyorum şu an. Çok net olarak söylüyorum 50 dakikalık kondisyonu var, ilk yarıdan Arda'yı sahaya sürmenin anlamı nedir onu anlamıyorum. İkinci yarı rakip defans üzerinde yorulan adamları pazara yollayacak ve gol alanı yaratacak herif, ne bu ısrar ben anlamış değilim.
Maç ritmini yakalasin kendini daha fazla zorlayıp 11 e hazır olsun diye. Son 30 da girse zaten bitmiş adamı daha da dibe sokarız. 11 oynaması doğru olan yani.

GSCimbom Mobile App

Maç ritmini yakalasin kendini daha fazla zorlayıp 11 e hazır olsun diye. Son 30 da girse zaten bitmiş adamı daha da dibe sokarız. 11 oynaması doğru olan yani.

GSCimbom Mobile App

İlk yarı girmesiyle aslında ikinci yarı girmesinin bir farkı yok, maçın başında değişiklik yapıcaksın ama bak ona göre söylüyorum ben. Öyle 70'den sonra filan değil, hocamızın 70 takıntısı olduğu için bu yorumuna bir nevi katılabilirim.

1 devreyi çıkartır Arda, 3 maç izledik bu 3 maçın hepsinde Arda sonradan oyuna girip rakip defansı yıpratmalıydı, ilk yarı kondisyonu güçlü olan defansların kucağına atıyoruz Arda'yı, zaten ben Fatih Hocanın oyuncu değişiklikleri ve bu takıntılarını asla anlayamıyorum.

Birde kızdığım diğer nokta geçen de belirttim, avrupa'da maç varmış da oyuncular yoruluyormuş. Gören 27.haftadayız sanacak, şöyle sözlere tutuluyorum ben. Bu Fatih Terim de olsa (Ki kralıdır ligin) ben takarım bu laflara.
Sezon başı zorlamalarindan olası sakatlık sorunlarına karşı zorlamak istemiyordur. O yüzden 55 60 maça çıkacak olan bize mevcut durumda düşünülürse her oyuncu lazım. Hepsini olabildiğince fazla oynatip her birinden mak. Verim almak lazım.
Kondisyon ve fizik olarak bir Liverpool olamayacağımız düşünülürse, birden fazla kombinasyon ile oyuncuları hazır tutmak mantıklı olanı. O yüzden Avrupa, lig, kupa da farklı kombineleri deneyip yerine göre kullanmayı öğrenmeliyiz.

GSCimbom Mobile App

Sezon başı zorlamalarindan olası sakatlık sorunlarına karşı zorlamak istemiyordur. O yüzden 55 60 maça çıkacak olan bize mevcut durumda düşünülürse her oyuncu lazım. Hepsini olabildiğince fazla oynatip her birinden mak. Verim almak lazım.
Kondisyon ve fizik olarak bir Liverpool olamayacağımız düşünülürse, birden fazla kombinasyon ile oyuncuları hazır tutmak mantıklı olanı. O yüzden Avrupa, lig, kupa da farklı kombineleri deneyip yerine göre kullanmayı öğrenmeliyiz.

GSCimbom Mobile App

Farklı kombinasyon denese içim acımaz, tek bir taktik tek bir sistem ile kapanmış fenerbahçe savunması ve orta sahasını açamadık. Fatih Terim'in aslında eleştirilecek tarafları var, ben hocayı seviyorum diye put gibi tapacak değilim. Yanlışları söylemek her Galatasaraylının boynunun borcudur.

Adam olsaydı da 2.5 sene önce gelebilseydi, karı kızla takılırken millete silah çekerken mesleğine saygısı olsaydı da formunu kaybetmeseydi.

Geçelim bunları, karaktersizliklerin nirvanasını yapan herifi getirdik takıma koyduk bu ayıp yetti zaten.
abi herkesin hatasi olabilir bunun pismanligini hep yasiyor yasayacak da... bu yaz bein ile roportajinda da bahsetti bundan. terimin bile saha disi olaylari vardi o donemler ardanin olayi kendini baglar kulube gsye hicbi sekilde dokunmaz biz de boyle yapacaksak olmaz bugun sahada elinden geleni yapiyor takimda daha iyi oynayacak biri varsa hoca onu koysun ama yok iste 32 yasinda 2m euro verilen 2.5ten 3 sene kontrat baglanan babel bile ondan kötü
arda kulubun evladi denilenlerden kat be kat daha evlattir ve en az biz kadar da galatasaraylidir her yerde de bunu acikca gostermistir. bazen affetmek gerekir

Farklı kombinasyon denese içim acımaz, tek bir taktik tek bir sistem ile kapanmış fenerbahçe savunması ve orta sahasını açamadık. Fatih Terim'in aslında eleştirilecek tarafları var, ben hocayı seviyorum diye put gibi tapacak değilim. Yanlışları söylemek her Galatasaraylının boynunun borcudur.
orta sahadaki oyuncuların yetersizlği 3 pas ardı ardına yapabilseler fb falan kalmazdı. sezon bası antep macında oynanan oyunu göremedik mesela.
herkes taylan da taylan diyor ama ben hala bir şey göremiyorum. topla ilerleyemediği sürece bir halt olmaz. sadece gücü ve enerjisini kutlarım. o uzun pasları atabilmesinin sebebi de bu. hep diri kalıyor adam 90. dk dahi olsa. o bölgeye topla ilişkisi iyi güçlü adam lazım. insallah buluruz yoksa hafta 10 demeden taylanı kaybedeceğiz.

Ardayı çok beğeniyorum ben. Tamam fiziksel durumu henüz yeterli değil ama. Çok iyi top saklıyor. Neredeyse top kaybı yapmadan oynuyor. Derbide öne geçsek çok işe yarayacaktı..

Varmi ustune topcumuz
Yok
Bosa savunmadik yillardir

45 dakika oynatılsın bütün kondisyonunu harcar...

Arda gecenki mac icin vize alamamis olabilir mi

Legal durumlardan oturu???

#just a thought 💭

Hayatımda bu kadar yüksek seviyelerde oynayıp şutunu bu kadar geliştirmemiş başka bi hücum oyuncusu daha görmedim. Hiç m oturup şut çalışmadın be kardeşim

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alınması bile hatayken, ilk 11 oynayıp kaptanlık bandının verilmesi daha kötü bir durum.

66-70e kdr da tahammül ediliyor.

köşede pırıl pırıl gençler varken, bu adamı oynatan, o gençlerin yüzüne bakarken utanmıyor mu yaw.

adamın 1 tek olumlu hareketi yok dk 33.

Bize kapakları takacaktı. Şimdiden her tarafım kapak oldu. Kıpırdayacak yerim kalmadı.

Büyük kaptan geldiği günden beri takımı sırtlıyor.
Başakşehirin tekmeyi bastığı adamı kurtarıcı olarak alırsam böyle olur.
Terim inadından dönmez her maç ilk 11 çıkar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük kaptan geldiği günden beri takımı sırtlıyor.
Başakşehirin tekmeyi bastığı adamı kurtarıcı olarak alırsam böyle olur.
Terim inadından dönmez her maç ilk 11 çıkar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen haric kimse kurtarici olarak geldigini dusunmemisti cnm

Geri
Üst Alt