#66 Arda Turan

Hiçbir şey yok
Kral doğruları söylemiş

ozil kondisyon olarak ardadan bile geride lan
bu karin tokluguna oynarken digeri 10 milyona falan oynuyor

geldiğinden beri ilk defa bugün üzüldüm adama la,

ağlıyordu
Kendisine karşı görüşüm değişmedi değişmez de.

Keşke büyük Galatasaraylı olduğu aklına 8 sene sonra gelmeseydi.

"Bu kulüpte bize yemek verilmedi, yükselenin Bjk hehhehe" vs sözlerini unutacak değilim.

Bu sene şampiyon yaparsa bir düşünürüm.

"Bu kulüpte bize yemek verilmedi, yükselenin Bjk hehhehe" vs sözlerini unutacak değilim.

Bu maçtaki performansını nasıl buldun? Bir de Mohamed yorumu alabilir miyiz admirim

Bu maçtaki performansını nasıl buldun? Bir de Mohamed yorumu alabilir miyiz admirim
Hakkını vermek lazım elinden geleni yapıyor fiziği yetmese de. Takımı da rahatlattı çokça pas oyununda.

Osayi muhtemelen hayatında öyle top kaptırmamıştır, şok oldu herif.

Mohamed çok kaliteli şutör ve kafacı ama top sürme konusunda çok zayıf, bu konuya ağırlık vermesi lazım.

15+ atarsa zaten 2022 yazında çift haneye göndeririz bonservisini alıp.

Arda Turan: "Bugün hoca, ilk defa ve ekstra bir taktik idman yaptırdı. Ne anlattıysa karşımıza çıktı.."

Arda Turan: ''Dün bir tane puro içtim, yarın ne olacak diye düşündüm.''

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Admirim geçende de yazdım ben de hiç istemedim kendisini. Mucizeler mi yaratıyor sahada hayır ama beklediğimden çok daha fazla katkı verdi. Fiziki yetersizliği çok ekstra şeyler yapmasına engel oluyor ama sahada yırtınıyor hakikaten. Bir de az konuşuyor o hepsinden de müthiş.

Yaptığı hatalar ayıplar yanlışlar kendini bağlar Allah bilir doğruyu eğriyi ama bu sene gelen Arda gerçekten cimbomun çocuğu nedir nasıl olur kaptanlık abilik nasıl yapılır ayakları hızlı olmasa da topun hızı nasıl arttırılır onu gösteriyor helal olsun

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt