- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
Hiçbir şey yok
Kral doğruları söylemiş
Kral doğruları söylemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu yaymadan once dusuneceklerdi. Zaten rakiplerin eline dustu bile video. Silmeleri bir sey ifade etmez.
knkBu varken fener galibiyeti falan alamayız.

20 kez kaybedeceğimize yönelik şeyler yazdım yav totemdi de Arda konusunda ciddiydim.
geldiğinden beri ilk defa bugün üzüldüm adama la,20 kez kaybedeceğimize yönelik şeyler yazdım yav totemdi de Arda konusunda ciddiydim.
O varken hep elimiz ayağımıza dolaştı o statta.
Kendisine karşı görüşüm değişmedi değişmez de.geldiğinden beri ilk defa bugün üzüldüm adama la,
ağlıyordu
O zaman alsaydık yüksek ücretler verilirdi hemde Arda sonradan akıllandı hocamızdan özür diledi yaptığı hatalardan ders çıkarmışkeşke 3 sene önce başak yerine biz alsaydık.
Bu maçtaki performansını nasıl buldun? Bir de Mohamed yorumu alabilir miyiz admirimKendisine karşı görüşüm değişmedi değişmez de.
Keşke büyük Galatasaraylı olduğu aklına 8 sene sonra gelmeseydi.
"Bu kulüpte bize yemek verilmedi, yükselenin Bjk hehhehe" vs sözlerini unutacak değilim.
Bu sene şampiyon yaparsa bir düşünürüm.
Hakkını vermek lazım elinden geleni yapıyor fiziği yetmese de. Takımı da rahatlattı çokça pas oyununda.Bu maçtaki performansını nasıl buldun? Bir de Mohamed yorumu alabilir miyiz admirim
Kendisine karşı görüşüm değişmedi değişmez de.
Keşke büyük Galatasaraylı olduğu aklına 8 sene sonra gelmeseydi.
"Bu kulüpte bize yemek verilmedi, yükselenin Bjk hehhehe" vs sözlerini unutacak değilim.
Bu sene şampiyon yaparsa bir düşünürüm.
bu marianodanda garipmis ya