#66 Arda Turan

20dk sonra pili bitti
Ilk yari bitmeden cikmaliydi
Uzun süre niye sahada kaldi bilmiyorum

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Son 20 dakika kala girip top sakliyacak adam ilk 11 de cikiyor sonuc ortada ara sira birsey yapiyor sonra dogal olarak kayboluyor.

O milyonlari alip saha kenarinda keyifle mac seyreden tecrubeli adamlari (Falcao feghouli babel) gordukce artik uyuz oluyorum. Bu adam 400 bine oynuyorr. Seyretmiyor!!!
Nefesi 60 dakikadan fazlasini kaldirmiyor .

Çok kötü oynadı ama yinede Yedlin'e defansif anlamda destek vermesi bir +

Bi depar veya bi dribling tüm maç boyunca yürümesine sebep oluyor. Bu adamı ankaragucu denizlispor a koy oynatmazlar bak yemin ediyorum oynayamaz 20. Siradaki takımda.

Şu oyun zekasını kendine iyi bakmadığı içni heba ediyor ah ah.

Geldiğinde faydası olmaz diye gömülüyordu sanırım

Bi depar veya bi dribling tüm maç boyunca yürümesine sebep oluyor. Bu adamı ankaragucu denizlispor a koy oynatmazlar bak yemin ediyorum oynayamaz 20. Siradaki takımda.
Evet yerine sekidika filan oynar... Amma attin..
Adama verilen gorev bu. Sol acik verilmemis sag acik verilmis ( feghouliyi sol aciga koy bakalim ne kadar sabredebileceksin. Lui ile birlikte yedlin in aciklarini kapatmaya calistilar mac boyunca). Ve takim topu karsi ekibe birakarak oynuyor. Ne yapmasini bekliyorsun topu kendi aut cizgisinden alip rakip kaleye calimlarla gidip gol atmasini bekliyorsan daha cok beklersin

ilk yarı olağanüstü bekine yardım etti. en iyi top tutan, saklayan oyuncularımızdan biriydi belki de. acayip bi oyun zekası var gerçekten topa her dokunuşu faydalı, hatta dokunmadan da yedlin'e penaltıyı aldırıyordu.

Ersin Düzen: "Ayhan Akman, Arda Turan ile mesajlaştı. Babacar’ın pozisyonundan sonra hakem Zorbay Küçük, Arda Turan'a; Darbenin şiddeti kırmızı kart için yeterli değil' demiş." (TRT Spor)

Anlaşılan öldürmesi lazım kırmızı olması için.

Ersin Düzen: "Ayhan Akman, Arda Turan ile mesajlaştı. Babacar’ın pozisyonundan sonra hakem Zorbay Küçük, Arda Turan'a; Darbenin şiddeti kırmızı kart için yeterli değil' demiş." (TRT Spor)

Anlaşılan öldürmesi lazım kırmızı olması için.
yaw emre kılınç adamın konçundan toz aldı hemen verdiler kartı zamanında ;D

Geri
Üst Alt