Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.189
- 9.740
- 1.738
Alt oymanın ne demek olduğunu bilmeyenlerde var yukarda yorum yazmışlar,rijkaard döneminde servete sabriye iyi bakmamışlar demekki,2012de servetin terime attığı tribi,oynadığı maçlarda ruh gibi olduğuna,hatta şampiyonluk töreninde ismi anons edilinceki ruh haline davranışlarına iyi baksınlar alt oymak alt oymaya çalışmak neymiş,lan hadi daha doneleri çoğaltmayacam son bir örnek vericem yukarda yorum yazan terimi öven ardayı öven oyuncu tdnin altını oymaz yeaaa diyen o 1-2 vatandaş size soruyorum euro 2016da arda burak caner gökhan terimin altını nasıl oydu hatırladınızmı,terimin türk halkından özür dilesinler dediği ,o yüzden o kadar olay olduya hani,nasıl oyuluyomuş alt gördünüzmü
alt oyma diye bişey yoktur dediğiniz durumun olduğunu alt oymaz dediğiniz ardayla kanıtladım size
Haşırt dı bilekbord
Not:son paragrafları sana ithafen yazmadım danyal diğer bir iki üyeye yazdım osmanla diğeri neydi bakamadım tam isimlere
Yahu zaten Fatih Terim 3. döneminde geldiğinde ilk sene Servet'in yüzüne bile bakmadı sene sonu da sözleşmesi bitince yolladı, çünkü güvenmiyordu. Nerede oymadılar, geçsinler bu işleri.