#66 Arda Turan

Alt oymanın ne demek olduğunu bilmeyenlerde var yukarda yorum yazmışlar,rijkaard döneminde servete sabriye iyi bakmamışlar demekki,2012de servetin terime attığı tribi,oynadığı maçlarda ruh gibi olduğuna,hatta şampiyonluk töreninde ismi anons edilinceki ruh haline davranışlarına iyi baksınlar alt oymak alt oymaya çalışmak neymiş,lan hadi daha doneleri çoğaltmayacam son bir örnek vericem yukarda yorum yazan terimi öven ardayı öven oyuncu tdnin altını oymaz yeaaa diyen o 1-2 vatandaş size soruyorum euro 2016da arda burak caner gökhan terimin altını nasıl oydu hatırladınızmı,terimin türk halkından özür dilesinler dediği ,o yüzden o kadar olay olduya hani,nasıl oyuluyomuş alt gördünüzmü

alt oyma diye bişey yoktur dediğiniz durumun olduğunu alt oymaz dediğiniz ardayla kanıtladım size

Haşırt dı bilekbord

Not:son paragrafları sana ithafen yazmadım danyal diğer bir iki üyeye yazdım osmanla diğeri neydi bakamadım tam isimlere

Yahu zaten Fatih Terim 3. döneminde geldiğinde ilk sene Servet'in yüzüne bile bakmadı sene sonu da sözleşmesi bitince yolladı, çünkü güvenmiyordu. Nerede oymadılar, geçsinler bu işleri.

Yahu zaten Fatih Terim 3. döneminde geldiğinde ilk sene Servet'in yüzüne bile bakmadı sene sonu da sözleşmesi bitince yolladı, çünkü güvenmiyordu. Nerede oymadılar, geçsinler bu işleri.
Tam skandal ya boşa pollyannacılık

servet sabri rjkaardın altını oymadı demek=aboubakarın gerçekten sözleşmeden değilde sakatlıktan oynamadığına inanmak=Fbdeki topçuların erol varken var güçleriyle oynadıklarını söylemek=manulu topçularn mou gitmesin diye yardırdıkları vs.liste daha çok uzar gider

2008de de kalliyi yedi takımdaki yerliler,bayram değil seyran değil 28 hafta takımı çalıştırmış adam 6 hafta kala hastalanıyo yersen,biz yemiyoruzda bunlar yiyo heralde bunları

Bu videoyuda dikkatli izleyin ahmet çalıkların gençlerde vuralın altını nasıl oyduğunu görün,adam açık açık anlatmış zaten olayı

ama soran olursa alt oyma olmaz yeeeeeeaaaaa

Tam skandal ya boşa pollyannacılık

servet sabri rjkaardın altını oymadı demek=aboubakarın gerçekten sözleşmeden değilde sakatlıktan oynamadığına inanmak=Fbdeki topçuların erol varken var güçleriyle oynadıklarını söylemek=manulu topçularn mou gitmesin diye yardırdıkları vs.liste daha çok uzar gider

2008de de kalliyi yedi takımdaki yerliler,bayram değil seyran değil 28 hafta takımı çalıştırmış adam 6 hafta kala hastalanıyo yersen,biz yemiyoruzda bunlar yiyo heralde bunları

Bu videoyuda dikkatli izleyin ahmet çalıkların gençlerde vuralın altını nasıl oyduğunu görün,adam açık açık anlatmış zaten olayı

ama soran olursa alt oyma olmaz yeeeeeeaaaaa

Kalli olayında da dediğin doğru ama Kalli'yi yemeleri gerçekten garipti çünkü iyi top oynatan ve şampiyonluğa giden bir yoldaydı ve disiplini ile kimsenin gözünün yaşına bakmıyordu.

Ama dönemin başkanı Sayın Adnan Polat eski futbol şube sorumluluğu zamanı gibi takımı futbolcuya dayalı düzen ile idare etmeyi sever. Son zamanında Fatih Terim'in de kendisi ile çalışmamayı kabul etmeme nedenlerinden bence biri de bu olabilir.

Bir de çok kızdığımız ve en kötü denilen Dursun Özbek bile takımda bu yapının farkındaydı ve sürekli bunu yapmaya çabaladı ve gider ayak son senesinde takıma bir reset attı.

Bu yüzden en iyi başkanlar listesinin tersinde zirve ye hep Adnan Polatı'ı yazarım, Dursun Özbek 2 derim.

Kalli olayında da dediğin doğru ama Kalli'yi yemeleri gerçekten garipti çünkü iyi top oynatan ve şampiyonluğa giden bir yoldaydı ve disiplini ile kimsenin gözünün yaşına bakmıyordu.

Ama dönemin başkanı Sayın Adnan Polat eski futbol şube sorumluluğu zamanı gibi takımı futbolcuya dayalı düzen ile idare etmeyi sever. Son zamanında Fatih Terim'in de kendisi ile çalışmamayı kabul etmeme nedenlerinden bence biri de bu olabilir.

Bir de çok kızdığımız ve en kötü denilen Dursun Özbek bile takımda bu yapının farkındaydı ve sürekli bunu yapmaya çabaladı ve gider ayak son senesinde takıma bir reset attı.

Bu yüzden en iyi başkanlar listesinin tersinde zirve ye hep Adnan Polatı'ı yazarım, Dursun Özbek 2 derim.
Kalli öldürüyodu bunları antrenmanlarda çalıştırmaktan,takımın ilahı şükürle takımın yıldızı lincolnu daha 2. Hafta bjk maçında disiplinsizlikleri sebebiyle kadro dışı bırakacak d şağa sahipti kalli

takımın abisi hasan şaşa antrenmanda düdük fırlatarak karizmasını çizmişti,ee bunlar birikince tabi sevmezler adamı

ayak tenisi oynatan pasta kesen sevilir bu ülkede aman tadımız kaçmasın ali rıza beyciler sever,kallinin 2008deki leş kadroya o topu oynatacak başka bi td yoktur belkide,çoğu topçu formdaydı çimi yiyodu ama aç bak eski topçuların açıklamalarına en iyi dönemini kalliyle geçiren adam bile kallinin adını zikretmiyor çünkü gözünden kan alıyodu adamın

Trde luceden en çok övgüyle bahseden 2 adam bülent korkmazla tayfurdur çünkü bu adamlar çalışmayı seven adamlardı,fernando takım çalışmayınca gitti bizden o yaşına rağmen sevillaya,yaşı bizdeki zamanından daha fazla olsada fiziken inanılmaz diri,şahanede top oynuyo,tembel bi oyuncu olsaydı hem aldığı para neticesinde hem zaten çalışmasına gerek yok sevsen gitmezdi takımdan

Ağa beee
Screenshot_2021-05-12-03-21-46-434_com.instagram.android.webp

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

biz de cumartesi hayali kuruyoruz da 2 gol daha atamadınız mı be arda, bu kadar yaklaşmışken hala dezavantajlı olmak kötü bir his.

Her defasında belirtiyorum. Arda fotbolcu olduğu kadar taraftardirda. Biz ne hissediyorsak oda ediyordur. Artık fiziki olarak 20 dakka kaldirabiliyor. Ondan beklentim oyundan ziyade takımı inandırmak.

Arda son 15-20 dk girmeli eger oynayacaksa. Ilk 11 olmaaaz. Cumartesi arda ve akbabayi kulubeye cekecegini dusunuyorum hocanin

üstat bu gece
1 puro yakma vakti gelmiştir
!!!!

2008 Sivas deplesman performansı bekliyoruz aksi halde gözümüze gözükme.

Bu uğursuz garabet puro yakıp hikayeler üreterek şampiyonluğu üstlenecekti. 5. Mi 6. Sezonu mu tam hatırlamıyorum bu herifin olduğu her sezon uğursuzluklar peşimizi bir gram bırakmadı. Geldiği ilk gün demiştim bok var geldin arda diye.

Şut çekmeyi bilmeyen futbolcu bozuntusu.. Senin zerre suçun yok.. Alternatif oyuncu belki olabilecek adam hocayla bir oldu kulübü yiyorlar..Her maç sürünmesine rağmen ısrarla ilk 11'de..

Geri
Üst Alt