#66 Arda Turan

Got göbek salmanin bedelini ödetecek bir teknik direktör geliyor artık babası fatih terim yok adam kayırma yok iyi oynarsa iyi çalışırsa kendine iyi bakarsa oynar yoksa kapı dışarı emeklilik hayatı başlar

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kovun bunu. Fatih Hoca hatrına girdi takıma, yeri yok artık

Galatasaray forması giyen Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan’a ziyarete giden Instagram fenomeni Ala Tokel, Instagram hesabından evdeki siyah tuvalet kağıdını paylaştı.

O paylaşım fiyatı nedeniyle gündem oldu.

Tuvalet kağıdının 6 adet fiyatı 400 TL olduğu öğrenildi.

Aslıhan Turan ‘’Yurt dışından getirdim, misafire özel’’ dedi.

Kahverengi kullanması daha pratik olurmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Got göbek salmanin bedelini ödetecek bir teknik direktör geliyor artık babası fatih terim yok adam kayırma yok iyi oynarsa iyi çalışırsa kendine iyi bakarsa oynar yoksa kapı dışarı emeklilik hayatı başlar

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhteşem İspanyolcasıyla hemen hocaya yanaşacaktır diye tahmin ediyorum bakalım hoca nasıl bir tavır takınacak

Eğer İgor Tudor gibi Ödün vermeyen bir hoca şablonu çizerse takdir ederim ama oyuncuların tecrübesinden faydalanacağız deyip her şeyden Ödün verirse o zaman işimiz yaş

Muhteşem İspanyolcasıyla hemen hocaya yanaşacaktır diye tahmin ediyorum bakalım hoca nasıl bir tavır takınacak

Eğer İgor Tudor gibi Ödün vermeyen bir hoca şablonu çizerse takdir ederim ama oyuncuların tecrübesinden faydalanacağız deyip her şeyden Ödün verirse o zaman işimiz yaş

burak gerekli uyarı yapacağı için terimin has adamına yol gözüktü

Adamin barcelona gecmisi var aksine hocaya yardımcı olabilir

Şu an FT'den icazet istiyordur 6 ay daha maaş alabilmek için

bugüne kadar kim bilgi sizdiriyordu icerden bilmem ama bundan sonra bu heriften süphelenirim ben

Türk futbol tarihinin en kariyerli yerli futbolcusu ingilizce ispanyolca var.Simeone,rijkaardTerim,Avcı,Enrique gibi hocalarla çalışmış hasta Gsli hala şuanki topçuluguyla degerlendirip tepki var.Sonra gidip avcı sergen okan farioli hayranliğı yapıyorlar şu kariyer şu donanım hangi isimde var Türkiye'de.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasarayin efsanesi falan değildir. Kazandığı 1 şampiyonluk var onu da ne çilelerle kazandığımızı herkes biliyor. Bu kulüpte bulunduğu her sezon çile sıkıntı peşimizi bırakmaz hiç sekmez bu.
Tamamen Galatasaray altyapı ürünü olup dünya futbolunun zirvesine kadar çıkabilen bir isim daha hatırlamıyorum o yüzden bana göre bu konuda kulüp efsanesidir.

Şu an FT'den icazet istiyordur 6 ay daha maaş alabilmek için
Adamın Gs dan alacaği 8 mılyon tl ye ityacımı var. Yıllardır Barcelona dan 8 m euro maaş alan adam. 2019 Ocak ayında Gs a geleceğim diye Başakşehirden 2 m euro yu bırakıp sözleşmesini fesih eden adam. Düşmanlık yapmak için boş konuşmamak lazım.

Geri
Üst Alt