- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Ağabey içime doğdu. Bu yarışma işgal kuvvetleri olarak darbe vuruyoruz yarışmaya.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağabey içime doğdu. Bu yarışma işgal kuvvetleri olarak darbe vuruyoruz yarışmaya.![]()
Ahahahhahahah :2aloh1: :2aloh1: Bunu tabela yapıp yarışmalar forumuna asmak lazım ahahahh![]()
![]()
O seni rehavete sokup yarışma sonunu getirememen için kullandığım bir strateji ErayEn fazla 12 puanı senden aldım Erman. Şikeyi bile eline yüzüne bulaştırıyorsun.
Tapatalk
En fazla 12 puanı senden aldım Erman. Şikeyi bile eline yüzüne bulaştırıyorsun.
Tapatalk
senin gsc puanı daha gelmedi miSeni şampiyon yaptırmayacağız :asd22:
senin gsc puanı daha gelmedi mi![]()
yetkililer arkadaşımızı yardımcı olun lütfenHala bekliyom 3-4 yarışmadır yazıyom buraya ama muhatap alan olmadı daha :asd22:
Kulağa çok hoş geliyor. Bunu her zaman bekliyorum.Benden de bir 12 çalışır sana![]()
yetkililer arkadaşımızı yardımcı olun lütfen :d
Şike bir sanatsa sen bir sanatçı olmuşsun Ermanım.O seni rehavete sokup yarışma sonunu getirememen için kullandığım bir strateji ErayYani şike yapmak sadece puan vermemek değildir aynı zamanda bir manipülasyondur
Hamdolsun halkçı masonik bir porsuk olarak her türlü hile hurdayı bilirim
![]()
![]()
bu da uzun versiyonu. BBC'ye bile çıkmış bir lobiyiz.![]()
2 şarkı kaldı, pek iyi bir liste olmayacak gibi![]()
Senin şarkın yeter evet. İyi bir liste olmamasındaki emeğin elbetteki yadsınamaz Uğur.Benim şarkı yeter abi :asd22:
Senin şarkın yeter evet. İyi bir liste olmamasındaki emeğin elbetteki yadsınamaz Uğur.
Tapatalk
Senin ne anlatmak istediğinden çok karşıdakinin ne anlamak istediği önemli olan. Krizi fırsata çeviriyorum.Hahahahah Eray abi pozitif anlamda kastetmiştim![]()