- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Hiç sorma ya. Cidden ayık kafa ile gidecek gibi değil bu liste. Arada kaynayabilir o 2-3 şarkı da bu sebeple.![]()
Lann! Strateji yapmaya bahane arama

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sorma ya. Cidden ayık kafa ile gidecek gibi değil bu liste. Arada kaynayabilir o 2-3 şarkı da bu sebeple.![]()
Lann! Strateji yapmaya bahane aramaEfendi gibi gönder puanlarını
![]()
Ayberk en son senden bıkmıştı. Adam film öneriyorum halen abidik gubidik filmler izliyor diyordu. Uğur'u bende merak ettim.
Amcamın başına çok enteresan bir olay gelmiş. Sınırı geçerken durdurmuşlar. Nereye gidiyorsun? Gidemezsin demişler. Niye diye sormuş?
Sen 2011 yılında Vladikafkas'ta ölmüşsün demişler.İşin ilginç tarafı kayıtlara göre gerçekten ölü. Adamı geri göndermişler. Şimdi bizde. Hafiften tırsmıyorum da değil. Ya gerçekten öldüyse?
![]()
Felak Nas biliyon mu?![]()
Lann! Strateji yapmaya bahane aramaEfendi gibi gönder puanlarını
![]()
Sorma abi. Korku filmleri izleye izleye başımıza korku fimlerini aratmayacak bir olay geldi.
Az önce ciddi ciddi sordum. Amca kurban oliyim öldüysen de, işimizi bilelim, dedim.![]()
Belkide ölü olan sizsinizdir.
Ohaaa lan.İşi resmen farklı bir boyuta taşıdın abi.
Ama olmaz ki, ben ölüysem sizler de ölüsünüz demektir.![]()
Her tarafından strateji yapsam ne olur yahu.
Zaten bu listede şampiyon olamıyorsam tası tarağı toplayıp gitmek lazım.![]()
Yaşadığımızın garantisi var mı ?
O zaman herkes ölmüş, bi amcam yaşıyor sonucu çıkıyor.![]()
Bu arada katılmıyorum @UğurYılmaz 'ı göremiyorum uzunca bir süredir, nerede bu çocuk ?
@Ayberk Çetin Cannes'te festival filmcilerinin, film festivaline falan mı katıldı ki ?![]()
Puanlarımı gönderdim. Açıkcası şarkı seçimimden rahatsızlık duymaya başladım. Bu şarkıyı ben hangi psikoloji ile göndermişim. Ergen şarkısı gelmeye başladı bana. Neyse bu seferlik de böyle olsun.![]()
Tapatalk