66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amcamın başına çok enteresan bir olay gelmiş. Sınırı geçerken durdurmuşlar. Nereye gidiyorsun? Gidemezsin demişler. Niye diye sormuş?
Sen 2011 yılında Vladikafkas'ta ölmüşsün demişler. :D İşin ilginç tarafı kayıtlara göre gerçekten ölü. Adamı geri göndermişler. Şimdi bizde. Hafiften tırsmıyorum da değil. Ya gerçekten öldüyse? :D

Ayberk en son senden bıkmıştı. Adam film öneriyorum halen abidik gubidik filmler izliyor diyordu. Uğur'u bende merak ettim.

Onun dediği filmlerin çoğunu izledim, kadın kokusunu önerdiği gece güneşin kızlarını izleyince aramızda ufak çaplı bir kriz yaşandı :D

XTfft71s7vVJPREAEREAEREAERKAgATlYBeHr0SIgAiIgAiIgAm0SkIPVpl3VKxEQAREQAREQgYIE5GAVhK9Hi4AIiIAIiIAItEkAB sf4viB9Z0LRsgAAAAASUVORK5CYII=

Son düzenleme:
Amcamın başına çok enteresan bir olay gelmiş. Sınırı geçerken durdurmuşlar. Nereye gidiyorsun? Gidemezsin demişler. Niye diye sormuş?
Sen 2011 yılında Vladikafkas'ta ölmüşsün demişler. :D İşin ilginç tarafı kayıtlara göre gerçekten ölü. Adamı geri göndermişler. Şimdi bizde. Hafiften tırsmıyorum da değil. Ya gerçekten öldüyse? :D

Felak Nas biliyon mu? :D

Puanlarımı gönderdim. Açıkcası şarkı seçimimden rahatsızlık duymaya başladım. Bu şarkıyı ben hangi psikoloji ile göndermişim. Ergen şarkısı gelmeye başladı bana. Neyse bu seferlik de böyle olsun.

Tapatalk

Puanlarımı gönderdim. Açıkcası şarkı seçimimden rahatsızlık duymaya başladım. Bu şarkıyı ben hangi psikoloji ile göndermişim. Ergen şarkısı gelmeye başladı bana. Neyse bu seferlik de böyle olsun.

Tapatalk

Ben de listede bir iki şarkıya bu ne böyle ergen şarkısı gibi söyleniyordum. Demek biri seninmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt