66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
37 mi ? Afedersiniz ama oha demek istiyorum, Eray bey siz hep 37 yaşında mıydınız? Şaka maka 37 yaşında olduğunu bilmiyordum, istersen direkt olarak amca diye hitap edebilirim.
Bak Mehmet Bey kardeşim. Yalnız bizler yaşlanırken, tecrübelerimizi de potada eritip de geldik buraya. Sizin gibi gençlere anlatacak çok anektodumuz var.

Tapatalk

Bu arada Botoks Dolgu, peeling, yüz gençleştirme, saç ekimi gibi ihtiyaçlarınızda yanınızdayım. :D :D

Gözlerdeki perde kaldırılıp kalp gözüyle okunduğu zaman bu yazıt , söylenmek istenenin botokslu iması olduğu oldukça açık ve net ,,
:D

Sümme haşa ! Arda ağabeyimiz şarap gibi adamdır. Yaşlandıkça değerleniyor ama şampiyon olamıyor. Siz yine de bilinçaltınızı bu kadar net ortaya koymayınız derim Murat bey kardeşim :D

Ayrıca ben hala taş çatlasın 32,5 gösterdiğim için botoksa falan ihtiyacım yok şimdilik çok şükür :D

Ayrıca ben hala taş çatlasın 32,5 gösterdiğim için botoksa falan ihtiyacım yok şimdilik çok şükür :D

Ağabey bilinç altındaki kirli düşünceleri başlığa dökenler utansın. Sendeki cevher kimde var Allah aşkına. Çarpılacak bunların hepsi. Saygılar.

Bak Mehmet Bey kardeşim. Yalnız bizler yaşlanırken, tecrübelerimizi de potada eritip de geldik buraya. Sizin gibi gençlere anlatacak çok anektodumuz var.

Tapatalk

Aman diyeyim ozaman ayağınız kaymasın, siz zaten yaşınız itibariyle biliyorsunuzdur ama bir hatırlatma yapayım; kocayan kurdun sonu hazindir. :D

Valla ben sistemde bir sıkıntı olabileceğini belirtmiştim ama sen direkt olarak Arda abi'nin güzel olduğu kadar yüce olan şahsını hedef almışsın, okurken utandım ne yapacağımı şaşırdım ve istemsiz masanın altına girdim. Ne etti gardaşım size Arda abi ?
Oooo ,, Emrah Yıldırım bu güzide forumumuza açıkca alenen yapılan saldırıya cevabını bekliyoruz Erman Türker teknik ekip olarak sanada ağır bir itham burada ,,
resmen biriniz Dursun Özbek diğeriniz hamzator olmakla itham ediliyorsunuz ,,
çok ağır dayanılacak gibi değil ,,:hat:

Ağabey bilinç altındaki kirli düşünceleri başlığa dökenler utansın. Sendeki cevher kimde var Allah aşkına. Çarpılacak bunların hepsi. Saygılar.

Mehmet orta yaş bunalımına girmiş, kafasında saç, ağzında diş kalmamış, ondan hep bunlar :D

21. YY'de zamanın kaçınılmaz tahribatını engellemek veya yavaşlatmak için zeytinyağlı sabun kullananlara kapak olmuş bu mesajın abi :D saygılar :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt