66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21. YY'de zamanın kaçınılmaz tahribatını engellemek veya yavaşlatmak için zeytinyağlı sabun kullananlara kapak olmuş bu mesajın abi :D saygılar :hat:

O sabunlardan kullanmaz isen yakında seni asfalttan kazıyacağız gibi geliyor bana :D Tel tel dökülüyorsun Mehmet Bey :D

Oooo ,, @Emrah Yıldırım bu güzide forumumuza açıkca alenen yapılan saldırıya cevabını bekliyoruz @Erman Türker teknik ekip olarak sanada ağır bir itham burada ,,
resmen biriniz Dursun Özbek diğeriniz hamzator olmakla itham ediliyorsunuz ,,
çok ağır dayanılacak gibi değil ,,:hat:
Sistemde değil Mehmet Bey'in kendisinde sıkıntı var haberi yok :D Yoksa normal bir üye avatarına o yaratığı koyar mıydı? :D Ki ben zaten açıkça söyledim Arda ağabey'in üyelik hesabı için özel bir uygulama var yaşını manuel giriyor her sene 39 olarak publish ediyor :D Yoksa bir insanın 4 senedir 39 yaşında olması mümkün olabilir mi? :D

Sistemde değil Mehmet Bey'in kendisinde sıkıntı var haberi yok :D Yoksa normal bir üye avatarına o yaratığı koyar mıydı? :D Ki ben zaten açıkça söyledim Arda ağabey'in üyelik hesabı için özel bir uygulama var yaşını manuel giriyor her sene 39 olarak publish ediyor :D Yoksa bir insanın 4 senedir 39 yaşında olması mümkün olabilir mi? :D

Yahu Arda ağabey 43 olsa ne olacak ? Mehmet beyi 43 kere satın alır ruhunun gençliği ile :D

Aman diyeyim ozaman ayağınız kaymasın, siz zaten yaşınız itibariyle biliyorsunuzdur ama bir hatırlatma yapayım; kocayan kurdun sonu hazindir. :D
Ayağımın kayması için düşmanlarıma fırsat vermem. Bastığım yerlerden defalarca geçtiğim için tecrübemi konuştururum Mehmet'cim. Pusuya düşmem ve çok da güzel adam harcarım. Bunu ben yapmam, ama kurda, kuşa yem ederim. Düşmanım bunu kimin yaptığını öğrenene kadar sonraki hamlemi düşünürüm.:D

Tapatalk

Hah Ayberk de geldi tam "Mütekaitler Kıraathanesi" kıvamına geldi başlık :D

Ben de başlık tam Ayberk'lik hale geldi diye mesaj yazıyordum sen geldin :D
Ayberk Çetin kardeşim botoks üzerine bir mani iyi gider mevcut ortama cuk diye oturur diye tahmin ediyorum :D Neden bunu yazıyorum çünkü ben kaçıyorum yatacağım istediğin gibi coşabilirsin kardeşim benden sana tam yetki :D :D

@Ayberk Çetin kardeşim botoks üzerine bir mani iyi gider mevcut ortama cuk diye oturur diye tahmin ediyorum :D Neden bunu yazıyorum çünkü ben kaçıyorum yatacağım istediğin gibi coşabilirsin kardeşim benden sana tam yetki :D :D

Botoks Türkçe'den türeme değil nasıl yazacağım mani bunun üzerine redifli uyaklı,insafsız :D

Mani kervanına katılıyor ve çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.

İlla yaptırmak istiyorsan Botoks
Önce denemelisin Detoks
İşe yararsa hayran olur Megan Foks
Sonra ister karate yap ister boks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt