- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
B. Arda Aycan abi seninde tüm havan bana yahu... Adam neler yazıyor, cevap bile vermiyorsunArda ağabey'in botokslu hücrelerinin ahı tutmuş işte normaldir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B. Arda Aycan abi seninde tüm havan bana yahu... Adam neler yazıyor, cevap bile vermiyorsunArda ağabey'in botokslu hücrelerinin ahı tutmuş işte normaldir![]()
Tam o kısmı okurken başıma ağrı girdi oradan belli :38573:Yeteneği o kısım tamamen ortaya çıkarıyor zaten. Maninin tepe noktası.
Reçeteye ilaç yerine mani yazman faydalı olabilir aslında Teoman. Alternatif tıp alanında bir çığır açabilirsin.Mani kervanına katılıyor ve çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.
İlla yaptırmak istiyorsan Botoks
Önce denemelisin Detoks
İşe yararsa hayran olur Megan Foks
Sonra ister karate yap ister boks
Hayrola kimi pişiriyorsun yine@Ayberk Çetin @B. Arda Aycan Daha önce sözleştiğimiz yemekte size bir sürprizim var. Daha önce hiç tatmadığınız bir et yemeği yapacağım.
Nerdeki kılları ?![]()
Birde neden gür gösteriyor , yeni çıkartmıyor mu ?
Hayrola kimi pişiriyorsun yine![]()
@Ayberk Çetin @B. Arda Aycan Daha önce sözleştiğimiz yemekte size bir sürprizim var. Daha önce hiç tatmadığınız bir et yemeği yapacağım.
Böbrek kesmez dalak vereyim kardeşimeHannibal'ın finalini izledim dün, çok beğendim. Oradan feyiz aldım, senin böbreği düşünüyorum![]()
Hannibal Lecter detected@Ayberk Çetin @B. Arda Aycan Daha önce sözleştiğimiz yemekte size bir sürprizim var. Daha önce hiç tatmadığınız bir et yemeği yapacağım.
Sabahtan beri ne kılından bahsediyorsun kardeşim sen?Saç hariç alakasız kılları![]()
Yok yahu,ben oluruna bıraktım artık![]()
Sabahtan beri ne kılından bahsediyorsun kardeşim sen?
@Ayberk Çetin @B. Arda Aycan Daha önce sözleştiğimiz yemekte size bir sürprizim var. Daha önce hiç tatmadığınız bir et yemeği yapacağım.
@B. Arda Aycan abi seninde tüm havan bana yahu... Adam neler yazıyor, cevap bile vermiyorsun![]()
O yemeği tatmadan önce bin kere düşünürdüm ben. Ne eti acaba o et.Ayberk Çetin B. Arda Aycan Daha önce sözleştiğimiz yemekte size bir sürprizim var. Daha önce hiç tatmadığınız bir et yemeği yapacağım.
Kardeşim uykun geldiyse, daha fazla yazmak istemiyorsan sessizce git. Neden bizim sohbetimizi sabote etmeye çalışıyorsun ? Neyse ki 4-5 dakikalık sessizlikle kurtulabildik.
Tipik Ayberk işte, kendi haricinde kimse bir şey anlamıyor yazdığından![]()
O yemeği tatmadan önce bin kere düşünürdüm ben. Ne eti acaba o et.
Tapatalk
Eti duyunca Arda ağabey'in yüzüne renk gelmiş gibiN' apacan Erman' ı mı kesip bize mi yedirecen![]()
Bak, bunbar da iyi gider. Kimin bağırsakları daha temizse ondan başlatabilirsiniz yemeği. Sonra ara sıcaklar ve en sonda da şefin tavsiyesi ile ana yemeğe bağlarsınız olayı.Gizli bir şey yok yahu. Alan memnun, yiyen memnun kendisi dalağını bile teklif etti
Offff muhabbete gel arkadaş![]()