66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Wait Until Dark" tavsiye ederim.

Kesin izlemişsindir de ben geçenlerde 12 Angry Man adlı filmi izledim. Bayağı iyiydi. En ilginç olan kısım da filmde dekor olarak sadece 1 masa kullanılmış olması, makara masrafına film yapıp oskar adaylıkları İmdb de 9 puan almak falan sıkı iş.

The Man From Earth gibi film var mı başka bildiğiniz ? Çok seviyorum böyle filmleri.

Gizem ve dramı harmanlayan hikayeleri ben de çok seviyorum.

images

The Best Offer'ı önerebilirim. Sonu daha iyi olabilirdi ama gizemi iyi işleyen bir film.

Mutlaka izle, cidden iyi film. Boş bir zamanında yorumlarsan sevinirim :D

Tamam izlerim :) Şaka bir yana bendeki hastalık yeni film izleyememe hastalığı :D Çekimlerinden irrite olmaya başladım,ayna gibi çekiyorlar,bayıyor beni.Aşırı gerçekçiliği sevmiyorum,biraz masalsı olması gerek benim açımdan. İlk başlarda kotarırsam sonunu getiriyorum bu tip filmlerin. Mesela "You Don't Know Jack"te öyle olmuştu. Al Pacino hatrına katlanmıştım.

Kesin izlemişsindir de ben geçenlerde 12 Angry Man adlı filmi izledim. Bayağı iyiydi. En ilginç olan kısım da filmde dekor olarak sadece 1 masa kullanılmış olması, makara masrafına film yapıp oskar adaylıkları İmdb de 9 puan almak falan sıkı iş.

Aynen hocam muazzam filmdir. Önyargıların nasıl bir bir elemine edildiğini gösterir. Ozan Tokgöz beyimiz de pek sever bu filmi :D

Tek dekor demişsin de Rope filmini izle Teoman. Yılına bakma, zaten süre olarak az. Mini-devasa bir film,pişman olmazsın. İzlersen de yorumunu beklerim :)

Tamam izlerim :) Şaka bir yana bendeki hastalık yeni film izleyememe hastalığı :D Çekimlerinden irrite olmaya başladım,ayna gibi çekiyorlar,bayıyor beni.Aşırı gerçekçiliği sevmiyorum,biraz masalsı olması gerek benim açımdan. İlk başlarda kotarırsam sonunu getiriyorum bu tip filmlerin. Mesela "You Don't Know Jack"te öyle olmuştu. Al Pacino hatrına katlanmıştım.

Bu film o anlamda irrite etmez, bende gerçekçi olmayınca izleyemiyorum :) kötü efekt görünce gülme tutuyor.

Bu film o anlamda irrite etmez, bende gerçekçi olmayınca izleyemiyorum :) kötü efekt görünce gülme tutuyor.

Tamam izlemezsem başıma kak. Ben sana yapmıştım ya eşitlik olsun :D

Kötü efekt deyince Suspiria geldi aklıma da o da güzel be,tam klasik :D Hoş o film giallo tazı.

Cumartesi için tüm randevularımı iptal ediyorum. Tatilimi bile yarıda kesebilirim bu lafın üzerine.

Tapatalk

Ben biraz önce telefon açtım iptal ettim rezervasyonu. Telefona çıkan hanım kızımız nedenini söyler misiniz dedi,ben de "Arda ağabeyin bilmem neyinin üstüne bilmem ney olmaz" dedim,"doğru haklısınız hemen iptal edeyim" dedi. Yemişim deniz,kum,güneşi yani nedir yani.

Son düzenleme:
Ben biraz önce telefon açtım iptal ettim rezervasyonu. Telefona çıkan hanım kızımız nedenini söyler misiniz dedi,ben de "Arda ağabeyin bilmem neyinin üstüne bilmem ney olmaz" dedim,"doğru haklısınız hemen iptal edeyim" dedi. Yemişim deniz,kum,güneşi yani nedir yani.
Yani. Çok mantıklı bir hareket olmuş bencede. Bu fırsat kaçmaz, kaçmamalı.:D

Tapatalk

Siyahlı Kadın 2'yi izledim bugün. Açıkcası beklentilerimin altında kaldı. Biraz klişe olacak ama ilki daha iyiydi. Ama yine de son dönemlerde düşen korku filmleri piyasasında sağlam sayılabilecek filmlerden. Özellikle birkaç sahnesi var ki, yalnız başına ve gece yarısı izliyorsanız gerim gerim gerilirsiniz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt