66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende katilmak istiyorum, 1 ay boyunca yoktum, siralamayi alt üst etme vakti geldi :D

Yok böyle değil, tırnaklı tutturuyorsun :D

Haaa bildim onu :D

Abi onlar çok eski yahu, vur tekmeyi gitsin.

Kablosuz 5.1 sistem kur bence... Hatta 5.1 kablosuz kulaklık tavsiye ederim neticede apartman dairesinde oturuyoruz, sistem ne olursa olsun sonuna kadar açılamıyor. Al bir kulaklık benim gibi rahat et, tavsiye verebilirim istersen.

Haaa bildim onu :D

Abi onlar çok eski yahu, vur tekmeyi gitsin.

Kablosuz 5.1 sistem kur bence... Hatta 5.1 kablosuz kulaklık tavsiye ederim neticede apartman dairesinde oturuyoruz, sistem ne olursa olsun sonuna kadar açılamıyor. Al bir kulaklık benim gibi rahat et, tavsiye verebilirim istersen.

Eski tabi 2009 dan kalma alet, bir arkadaş demin Play Station' a optik kablo ile bağla olsun bitsin dedi :D Mantıklı geldi. Kulaklık kullanmayı çok sevmiyorum. :)

Eski tabi 2009 dan kalma alet, bir arkadaş demin Play Station' a optik kablo ile bağla olsun bitsin dedi :D Mantıklı geldi. Kulaklık kullanmayı çok sevmiyorum. :)

Ses sisteminin optik girişi mi var ? Vay anasını arkadaş 2009 yılından kalma alete bak :D

Hayırlara vesile olmasını dilerim.

Emrah coşkuyu versede kopsak.

Son yarışmadan kalan şarkıları da yasaklılar listesine ekledim. Artık Eurovision ekibi olarak yarışmaya tam hazırız.

Şahsım ve lobimin bu yarışmada tüm üst makamlara ambargosunu koyacağından hiç şüphem yok.

Abi sana son bir sorum var :) Sen baya ciddi ciddi dvd mi satın alıyorsun ?

f25d4a2bd304bc9ce37e5d324af279dd.jpg

Böyle cevap vereyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

f25d4a2bd304bc9ce37e5d324af279dd.jpg

Böyle cevap vereyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kıskandım, iyimiş hakikaten. Bende de bunun 2 sırası kadar DVD vardı hepsini dağıttım, seninkiyle kıyaslanacak bir şey değil tabi, haşa. :)

Sen bir kaç adet DVD player zulala abi bence, ne olur ne olmaz.

Şimdi Forum Dinozorlarına yazmıştım iyi mi :D

Video oynatıcı hala var, VHS'leri CD'ye döndürtmüştüm,DVD teknolojisini henüz yakalayamadım.Sünnetimin VHS'leri vardır,o zaman teknoloji yetişmemişti.

Senin VHS koleksiyonların daha çok Alman yapımlarından oluşuyor olabilir mi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt